Aydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriPersonel Alımı

Denizli, Aydın ve Ankara illeri için personel alınacak: Sosyal Güvenlik Kurumu duyurdu!

Sosyal Güvenlik Kurumu Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü tarafından personel alımı gerçekleştirilecek. Alımı yapılacak personellerin görev yerleri Ankara, Denizli ve Aydın olarak açıklandı.

Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Hibe Projesi” Destek Ekibinde görevlendirilmek üzere proje süresince tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı.

Söz konusu alım ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Proje, kadın girişimciliğinin teşviki ve kadın işçilerin istihdam edilebilirliklerinin geliştirilerek kadınların işgücüne katılımını ve kayıtlı istihdamını artırmayı amaçlamaktadır. Bu çerçevede kadın girişimcilere ait mikro ölçekli ve genç işletmelerde ilave olarak istihdam edilecek kadın işçi için işverenlere mali destek sağlanacaktır. Proje kapsamında Merkez ve Yerel Ofis Ekibinde projeye ait iş ve işlemlerin yürütümünün sağlanması için belirli süreli personel istihdam edilecektir. Bu personelin belirlenmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca seçme sınavı düzenlenecektir.

Seçme sınavı sonucunda başarılı olan adaylar, Sosyal Güvenlik Kurumu’nda iş sözleşmesine istinaden istihdam edilecektir. Başarılı olan adaylar, 4857 Sayılı İş Kanunu kapsamında belirli süreli iş sözleşmesi ile istihdam edilecek olup, devlet memurluğu ile herhangi bir ilgileri bulunmayacaktır. Proje süresince sözleşmelerin yenilenmesi ve uzatılması söz konusu değildir. Ücret ve diğer haklarla ilgili bilgiler adaylarla sözlü sınava davet aşamasında paylaşılacaktır.

ARANAN ASGARİ NİTELİKLER

Üniversite mezunu olmak (en az 4 yıllık yükseköğrenim)

En az 10 yıl iş deneyimine sahip olmak

En az 3 yıl ekip lideri, yönetici, proje koordinatörü vb. yöneticilik tecrübesine sahip olmak

Sosyal güvenlik ve/veya sosyal politika alanında en az 3 yıl çalışmış olmak ya da bu alanda kanıtlanmış bilgi sahibi olmak

İyi derecede Türkçe ve İngilizce bilmek (sözlü ve yazılı)

Bilgisayar okuryazarlığı (MS Office…vb.)