Gündem

Bakan Soylu’dan flaş paylaşım: 112’yi ararsanız, getiririz!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmi sosyal medya üzerinden flaş bir paylaşımda bulundu. Çukurca’ya sızan ve ölü ele geçirilen teröristlerdeki mühimmatlar hakkında bilgilendirmede bulunan Bakan Soylu, “ 112’yi ararsanız, getiririz “ ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu resmi twitter hesabı üzerinden flaş paylaşımlarda bulundu. Hakkari Çukurca’ya sızan ve ölü ele geçirilen teröristlerdeki mühimmatlar ile ilgili bilgilendirmede bulunan Bakan Soylu, “112’yi ararsanız, getiririz veya Meclis’teki arkadaşlarınıza bırakırız.” İfadelerini kullandı.

İşte Bakan Soylu’nun o açıklamaları:

‘Dün gece Çukurca’ya sızan ve ölü ele geçirilen teröristlerdeki mühimmatlar: M-16 Piyade Tüfeği, El bombası, M-16 Şarjörü, Patlayıcı Ateşleme Düzeneği… Ayrıca talimatlarınız elimizde… 112’yi ararsanız, getiririz veya Meclis’teki arkadaşlarınıza bırakırız.’

‘Hakkari Yüksekova’ya yeni geldik, takip ettiğimiz haber de geldi: Çukurca sınırından sızan 2 terörist; J-SİHA, yakın hava desteği ve ayrıca kara operasyonuyla ölü ele geçirildi. Laftan anlamıyorlar… Gözü alıyorsa Karayılan gelsin, fare gibi saklanmasın.
Onun da sırası geliyor.’