Ekonomi

En az Bin TL paranız varsa şubeye gidin: Ziraat Bankası duyurdu!

Ziraat Bankası resmi internet sayfası üzerinden vatandaşlara bilgilendirmede bulundu. Kamu bankası sadece bin TL ve üzeri parası olanların başvurabileceği vadeli hesabını açıkladı. Buna göre müşteriler, 1-730 gün arası vadeli olarak vadeli hesaplarını açabilirler. 30 gün sonunda vadeli hesap için %14,00 oranında faiz uygulanıyor.

Ziraat Bankası Ziraat Vadeli Türk Lirası Mevduat Hesabı hakkında bilgilendirmede bulundu. Banka açıklamasında, “Şube kanalımızda 1.000 TL ve üzeri tutarlarla açılan vadeli mevduat hesaplarına faiz oranı uygulanmaktadır.” İfadeleri kullanıldı.

Faiz oranları nedir?

Ziraat Bankası 30 gün sonunda vadeli hesap için %14,00 oranında faiz uyguluyor.

Özellikleri

Ziraat Vadeli Türk Lirası Mevduat Hesabınızı; Türk Lirası cinsinden 1-730 gün arası vadeli olarak açabilir, vade bitiminde anaparanızı faiziyle birlikte geri alabilirsiniz.

Vadeli hesaplardan vadesinden önce kısmen veya tamamen iade talebinde bulunulması ve Bankanın bu talebi kabul etmesi hâlinde, hesaba vadesiz faiz oranı uygulanarak ödeme yapılır.

Vadeli Türk Lirası Mevduat Hesabınız; vade bitiminde aksine bir talimat vermediğiniz sürece, aynı vade süresi ve yenileme tarihinde geçerli olan faiz oranı ile yenilenir.