EkonomiGündem

Hesaplara 100 TL yatacak: 4 gün sonra sona erecek!

İş Bankası tarafından açıklama yapıldı. Banka, resmi internet sitesi üzerinden kampanyasının detaylarını duyurdu. Buna göre, belirlenen e-ticaret sitelerinden tek seferde 1000 TL ve üstü ilk alışverişte 100 TL  maxipuan verilecek. Söz konusu kampanya 4 gün sonra sona erecek.

Kampanyaya, Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna basarak katılabilirsiniz.

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, MercedesCard, Maximum Pati Kart, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kredi Kartı) kullanılarak yapılan online alışverişler.

Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler

Bireysel Bankamatik Kartları, Ticari Bankamatik ve Kredi Kartı, Vadematik Kart, MaxiPara Kartlar ve Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler, ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan alışverişler ve fiziki poslardan yapılan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı

Kazanılan MaxiPuanlar 23 Kasım 2021 tarihinde yüklenecektir, son kullanma tarihi 3 Aralık 2021’dir. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri azami 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Kampanyaya bireysel nitelikli Maximum kredi kartları dahildir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya kapsamındaki alışveriş başka kampanyalarda geçerli sayılamaz. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. 15 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında geçerli Pazarama %10 MaxiPuan Kampanyası kapsamında gerçekleştirdiğiniz alışveriş bu kampanya kapsamında geçerli sayılmayacaktır. Her bir alışveriş bu kampanyalardan sadece biri için değerlendirilecek ve yüksek tutarlı kampanya kapsamında MaxiPuan yüklemesi yapılacaktır.

Ek koşullar: Kampanya seçili firmaların e-ticaret sitelerinden tek seferde yapılacak 1000 TL ve üzeri ilk alışverişi kapsamakta olup, firmaların fiziki mağazalarından yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Kampanyaya dahil alışverişin online ödeme ile yapılması gerekmekte olup kapıda ödeme seçeneği ile yapılan ödemeler kampanyaya dâhil edilmeyecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.