GündemTeknoloji

Whatsapp Kullanıcıları Dikkat! Duyuru Yapıldı

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni bir duyuruda bulundu. Whatsapp yeni özelliğini paylaştı. Geçtiğimiz gün masaüstü için geliştirdiği 4 yeni özelliği paylaşan Whatsapp uygulamasından yeni bir açıklama daha geldi. Kullanıcıların merakla beklediği özellik sonunda gerçekleşiyor. Whatsapp web versiyonunu geliştirmek için birçok yeni özellik geliştirmeye başlıyor.

Whatsapp Web Versiyonunun Hem Özelliklerini Hem Tasarımını Yenileyecek

Hem özellikler hem tasarım açısından yenilenen Whatsapp, Web kullanıcılarına rahat kullanım sağlamayı amaçlıyor. Tasarım anlamında değiştirilen ilk özelliklerden biri Whatsapp, web versiyonu için mobil versiyonuna benzer bir ara yüz hazırlamayı planlıyor. Whatsapp web versiyonuna yeni gelen özelliklerden bir diğeri ise Web güncellemesi ile beraber masaüstü aramaları kapatma, gelen çağrı zil sesi ayarlama ve kişisel bilgileri profile ekleme gibi özellikler planlanıyor.

Mobil versiyonunun kullanım kolaylığını web versiyonuna da getirmeyi hedefleyen mesaj uygulaması devi Whatsapp, eklenen yeni özelliği ile Whatsapp Web versiyonunda Business kullanıcılarını da unutmadı. Business kullanıcıları profilleri için gerekli olan tüm düzenlemeleri web üzerinden yapabilecek. Herkesin dört gözle beklediği yeni çzelliklerin ne zaman geleceği merak konusu.