Teknoloji

Uzaktan Çalışan Milyonlarca Vatandaşa Duyuru! O Uygulama Yenilendi!

Özellikle pandemi döneminde milyonlarca vatandaş tarafından kullanılan Zoom uygulamasında yeni bir gelişme yaşandı. Zoom tarafından yapılan açıklamada  müşterilerinin işlerini büyütmesi konusunda gelecek planlarını destekleyecek yenilikler hazırladığı öğrenildi. Çalışanlar tarafından sıkça kullanılan Zoom platformunun yeniliklerine ilişkin detayları…

Zoom’un Getirdiği Yenilikler

Dijital ve hibrit çalışma ortamlarını desteklemek için Zoom, müşterilerinin temel tümleşik iletişim çözümünü yeni özelliklerle güncellemeyi sürdürüyor. Bu konuda şirketin geliştirdiği özellikler şunlar:

  • Zoom Phone: Uçtan uca şifreleme ve görüntülü sesli mesaj özelliği.
  • Gelişmiş Beyaz Tahta: Oculus üzerinden VR desteğiyle, ekiplerin online ortamda sanki yüz yüzeymiş gibi bir araya gelmesine olanak tanıyan etkileşimli bir iş birliği özelliği.
  • Canlı Çeviri ve Deşifre: Yapay zekâ tarafından desteklenen canlı deşifre ve çeviri hizmetleri.
  • Zoom Rooms Akıllı Galeri: Ofis içi ya da uzak katılımcılar arasında daha iyi yüz yüze iletişim sunmak için tek bir konferans odasından birden fazla video beslemesi aracılığıyla yüz yüze deneyime benzeyecek şekilde tasarlanmış sanal bir toplantı deneyimi.
  • Etkileşimli Haritalar ve Kimlik Doğrulama Destekli Hotdesking: Çalışanların etkileşimli bir harita kullanarak ofislerinde masa ve alan ayırabilmeleri ve kişisel Zoom deneyimlerini herhangi bir Zoom Rooms veya Zoom Phone cihazına taşıyabilmeleri için kolay kimlik doğrulama özelliği.
  • Zoom Chat: sanal olarak çalışırken ekiplere bağlantıda olma hissi vermek için potansiyel olarak görsel bir kanal düzeni sağlayacak bir özellik.