Magazin

Çocuklar Duymasın İle Ünlenen Oyuncu Ayşecan Tatari İsyan Etti!

Çocuklar Duymasın ile ünlenen oyuncu Ayşecan Tatari bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açtı ağızını yumdu gözünü. Geçtiğimiz yıl kucağına aldığı kızı Müjgan2ın rahatsızlığından bahseden ve gittiği restoranda gördüğü muamele yüzünden öfkelenen ünlü oyuncu Ayşecan Tatari isyan etti.

Çocuklar Duymasın dizisi ile genç yaşta üne kavuşan oyuncu Ayşecan Tatari, son yaptığı sosyal medya paylaşımı ile gündem oldu. 4 yıl önce meslektaşı ı Edip Tepeli ile evlenen Tatari geçtiğimiz yıl kızı Müjgan’ı kucağına aldı. Ünlü oyuncu bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, küçük kızı Müjgan’ın bağırsak geçirgenliği rahatsızlığı yaşadığını belirterek, “Delireceğim! Yemin ediyorum delireceğim! 1 aylık çok katı bir diyetim var. Gittiğim her yerde şefe kadar gidiyorum. Laktoz/glüten/domates/biber listemi sayıyorum. Şefe gidiyorum bakın! Garsonlara sordum yetmedi, şefe sordum. Siparişimi verdim, tadı değişik gelince çağırıp ‘kusura bakmayın manyak gibi soruyorum tereyağı olabilir mi?’ dedim. Hayır’ dedikten 2 dakika sonra gelip ‘Evet 10 gündür tereyağı koyuyorlarmış’ diyor. Siz gıda işi yapıyorsunuz. Konu sağlık! Sizin dangalaklığınız benim kızımın bağırsağında kanama yapıyor. Gerizekalısınız hepiniz” ifadelerini kullandı.

Kendisine gelen eleştiriler sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ünlü oyuncu Ayşecan Tatari, “Gelen mesajların çoğunu hayretle ve üzülerek okuyorum. Neredeyse dışarda yediğim için beni suçluyor bir sürü mesaj. Bu diyetleri ömürleri boyunca sürdüren insanlar var. Evde mi yesinler hep? Bu şununla aynı mantık; ‘kaldırımlar kötüyse engelliler evlerinde otursun’ demek gibi. Hayır. İşleri yapanlar sorumluluk alsınlar. Hak arayın. Mağduru suçlamak nasıl bir öğrenilmiş çaresizlik. Ya insanlar işinden olursa demiş biri. Niyetim bu değil ama zaten genel olarak işini yapmayı beceremeyen işinden olmalı ki yürüsün. Liyakatsizlik her yerde. Ayrıca da bu saçma açıklamayı yaptığıma inanamıyorum ama aç kalıyorum bazen. Yanıma yemek alamamış oluyorum. Güvendiğim, sağlıklı seçenekleri olduğunu bildiğim yerlere gidiyorum ve şefe gidip soruyorum. Güvenebilmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Ardından güzel oyuncu tüm paylaşımları kaldırdı.