Ekonomi

1 Dolar bakın kaç paraya yükseldi! Son dakika!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu yarın faiz kararı açıklayacak. Bu nedenle faiz kararı öncesi vatandaşlar dolar fiyatlarındaki son durumu merak ediyorlar. Gelen haberler ise pek iç açıcı değil. Piyasalardan alınan son dakika verilerine göre dolar bugün de rekor tazeledi.

Vatandaşlar dolar fiyatlarındaki son durumu merak ediyorlar. Özellikle yatırımcılar anlık fiyatları internet sayfaları üzerinden araştırıyor. Gelen son dakika bilgisine göre dolar fiyatları bugün de yükseliş gösterdi

1 Dolar kaç para?

Dolar bugün saat 13.28’de alış 10,5223 satış ise 10,5277 TL’den işlem gördü. Euro ise alış 11,9011 satış ise 11,9103 olarak kaydedildi.

Döviz açıklaması

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan döviz kuruna ilişkin açıklamalarında, “Yönetilen ve yönlendirilen fiyatların yanında, iç talep gelişmelerini de çok yakından takip ediyor, gerektiğinde makro ihtiyati tedbirleri gecikmeden alıyoruz. Enflasyonla mücadeleyi kararlı ve bütüncül bir anlayışla sürdürdüğümüz ölçüde, döviz kuru istikrara kavuşacak ve ülke risk primimiz düşecektir. “ ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan “Faiz sebeptir, enflasyon neticedir. Bunu farklı yere çevirme gayretine girenlere boşuna uğraşma diyoruz. Milletin sırtından faiz belasını kaldıracağız” açıklamasını yaptı.

Merkez Bankası faiz kararını yarın açıklayacak

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını yarın açıklayacak. Yapılacak olan toplantı sonrası dolar fiyatlarının ne olacağı herkes tarafından merak ediliyor.