Depremler

İstanbul hissedilen deprem sonrası açıklama yapıldı: Bir süre tedbirli olun!

Bugün Düzce’de meydana gelen deprem İstanbul, Sakarya ve daha birçok şehirde hissedildi. Depremin ardından valilik açıklamada bulundu. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızı bir süre soğukkanlı ve tedbirli olmaya davet ediyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

İstanbul ve çevresinde hissedilen depremin Düzce’de gerçekleştiği öğrenildi. Kandilli Rasathanesi depremin 5.3 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 13.3 olarak açıklandı. Depremin saati ise 15.40 olarak kaydedildi.

Düzce Valiliği söz konusu deprem ile ilgili olarak ise şu açıklamayı yaptı:

İlimizde 15.40 sıralarında meydana gelen depremden etkilenen tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Şu ana kadar kurumlarımıza herhangi bir olumsuz durum bildirilmemiştir. Vatandaşlarımızı bir süre soğukkanlı ve tedbirli olmaya davet ediyoruz.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise deprem için şöyle dedi:

Düzce’de, saat 15.40’ta gerçekleşen 5,0 büyüklüğünde depremin ardından Valiliğimiz, AFAD ve 112 ekiplerine ulaşan herhangi bir olumsuz durum bulunmamaktadır. Gelişmelere göre kamuoyu, Valiliğimiz tarafından bilgilendirilecektir. Düzcemize ve hemşehrilerimize geçmiş olsun.