Manşet

Vakıfbank’tan 60 bin TL’ye satılık daire!

Vakıfbank 18 Kasım 2021 tarihinde yeni bir satılık daire ilanı yayınladı. İlana göre Vakıfbank, 60 bin TL’ye apartman dairesi satıyor. Bankadan satılık bu daire, Vakıfbank Genel Müdürlüğü tarafından online teklif usulü ile satışa sunulmuş olup, bu ilana teklik vermek için aşağıda link verilmiştir.

Dairenin satış fiyatı 60 bin TL’dir. Bu eve sahip olmak için minimum 2 bin TL teklif verebilir ve işlem sonunda toplam 62 Bin liraya bu konuta sahip olabilirsiniz. Peki, Vakıf Bankası tarafından satışa sunulan bu daire nerede? Ne tür özellikleri var ve genel yapı durumu nasıl? İşte detaylar…

Daire 2016 yapımı olup krediye uygundur. Bu daireyi alma şansını yakalayanlar Vakıf Bankasından bu daire için konut kredisi kullanarak peşinatsız ayda 1.067,87 TL şeklinde sabit taksitlerle alabilirsiniz.

GENEL ÖZELLİKLER

Taşınmaz 2 bağımsız bölüm numaralı zemin katında ve bina girişine göre sağ-ön, merdiven çıkış yönüne göre sağ, asansör çıkış yönüne göre ise sol-karşı tarafta, kuzey ve batı cephede yer almaktadır. Mimari projesine göre ve mahallen: hol, 1 oda, mutfak ve wc/banyo hacimlerinden ibaret olup, brüt 34 m2 kullanım alanına sahiptir. Binada 1 adet asansör bulunmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde bilinen referans noktaları: Özel Atabey Okulları, Özel İstek Okulları, Valilik Konutu ve Korkutata Üniversitesidir. Bölgenin alt yapısı tamamlanmış olup, kamu hizmetlerinden istifadesi tamdır. Taşınmazın bulunduğu bölgeye ulaşım toplu taşıma araçları ve özel araçlar ile sağlanabilmektedir. Taşınmazın yapı kullanma izin belgesi bulunmamaktadır.

Tanım: Vakıfbank’tan Satılık 1+0 Daire

No: 23117

Kategori Seçimi : Konut

Konut Tipi: Apartman Dairesi

Konut Şekil: Daire

İl: Osmaniye

İlçe: Merkez

Semt: Fakıuşağı

Adres: OSMANİYE, MERKEZ, FAKIUŞAĞI MAH. ŞHT. POLİS HÜSEYİN CENGİZ SOK. NO:10 SEÇİL APT. KAT: ZEMİN D:2

Bu ilana hemen teklif vermek veya daire fotoğraflarını görmek için BURAYA TIKLAYINIZ