GündemTeknoloji

Whatsapp Kullanıcıları Dikkat! Yeni Özelliğini Duyurdu

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma ve haberleşme uygulaması olan Whatsapp yeni bir duyuruda bulundu. Whatsapp yeni özelliğini paylaştı. Whatsapp uygulamasından yeni bir açıklama daha geldi. Kullanıcıların merakla beklediği özellik sonunda gerçekleşiyor.

Şirket Konuşmaları Puanlanabilecek

Whatsapp sık sık yeni özelliklerini ve gerçekleştirdikleri güncellemeleri duyurmaya devam ediyor. Sputnik Türkiye’nin haberine göre, Whatsapp Türk yazılım mühendisi Güney Kayım yer alıyor. Kayım yeni özellik hakkında yaptığı açıklamada, “WhatsApp’ta geliştirdiğim ilk customer facing özellik release oldu. Artik bir is yeriyle konuşurken, is yerinden gelen mesaja puan verebiliyorsunuz. Tamamen anonymous bir puanlama, hangi kullanıcının ne puan verdiği kimse tarafından bilinmiyor” ifadelerini kullandı.

Whatsapp kurumsal şirketler tarafından da oldukça tercih edilen bir uygulama. Geliştirilen yeni özellik ile, iş yerinden gelen mesaj ve konuşmayı puanlayabiliyorsunuz ve  kimin puan verdiğini görüntülemiyorsunuz. Yeni özelliğin kurumsal iletişimin geliştirilmesi için çok önemli olduğu düşünülüyor.

Son Görülme Kişiye Göre Değişebilecek

Whatsaap uygulaması en son geçtiğimiz günlerde geliştirdiği bir özelliği daha duyurmuştu. Whatsapp kullanıcılarına sunduğu yeni özellikte, artık dileyen kullanıcıların son görülmelerini kişilere göre düzenleyebileceğini açıklamış,  “Herkes”, “Hiç kimse” ve “Kişilerim” özelliğinin şirket tarafından yeni alınan karar doğrultusunda artık “Kişilerim Hariç..” özelliğinin de devreye girdiğini duyurmuştu.