Ekonomi

Gittigidiyor’dan alışveriş yapacaklar dikkat: 30 Kasım’da son bulacak!

TEB, resmi internet sitesi üzerinden açıklama yaptı. Banka, TEB Bonus Kredi Kartı ile Gittigidiyor’da yapılacak alışverişlere özel kampanyasını duyurdu. Buna göre, GittiGidiyor’da tek seferde yapılacak taksitli ve tek çekim 500-999,99 TL arası alışverişlerde 25 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinize 50 TL bonus kazanma fırsatı sunuldu.

Kampanyaya nasıl katılırım?

Harcama yapmadan önce CEPTETEB Mobil Uygulaması Kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanyayı nasıl kazanırım?

16 Kasım-30 Kasım tarihleri arasında GittiGidiyor’da tek seferde yapacağınız taksitli ve tek çekim 500-999,99 TL arası alışverişlerinize 25 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinize 50 TL bonus kazanacaksınız.

Kazandığınız Bonuslar 03 Aralık 2021 tarihinde kartınıza yansıyacaktır.

Bonuslarınızı 15-31 Aralık 2021 tarihleri arasında, Bonus program üyesi işyerlerinde aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilirsiniz.

Kampanyaya ait diğer bilgiler:

Kampanya 16-30 Kasım 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Peşin fiyatına 3,6 veya 9 taksit fırsatından yararlanılabilir. Yapılacak alışverişler otomatik olarak 3, 6 veya 9’a bölünmeyecektir. Taksit yapılabilen ürünlerde, taksit kısıtlarına uygun olarak ödeme seçeneklerinde vade farksız 3, 6 veya 9 taksit imkanı sunulmaktadır.

Kampanya müşteri bazındadır. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecek ve en fazla 50 TL bonus kazanabilecektir. Bonus yüklemesi için yapacağınız ilk alışveriş dikkate alınacaktır.

Kampanya dahilinde kazanılan bonus, 15-31 Aralık 2021 tarihleri arasında, bonus program üyesi işyerlerinde aynı kartla yapılan harcamalarda kullanılabilecektir. Kazanılan bonus kullanılmadığı takdirde 1 Ocak’tan sonra geri alınacaktır.

İptal ve iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.

Başka indirim ve kampanyalarla birleştirilemez.

Kampanya; Mücevher, Takı, Saat kategorisindeki “Külçe, Ziynet Altın” alt kategorilerinde ve Otomobil, Motosiklet kategorisindeki “araç satışlarında” geçerli değildir. Aynı sepet içerisinde birden fazla ürün satın almanız durumunda, satın aldığınız ürünlerden biri geçerli olmayan kategorilerden birine dahilse, diğer ürünler için kampanyadan yararlanamazsınız.

Sade Kartlar, banka kartları ve ticari kartlar kampanyaya dahil değildir.

Ek kartların yaptığı harcamalar asıl karta sayılacaktır, ek kartlar kampanyaya ayrıca dahil değildir.

TEB kampanyayı değiştirme ya da durdurma hakkını saklı tutar.