EkonomiGündem

Bir Zam Daha! Benzin, Motorin ve LPG’ye Zam

Son zamanlarda iğneden ipliğe bir çok ürüne yapılan zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Benzine, motorine ve oto gaza zam yolda. EPGİS’ten açıklama geldi. Akaryakıt zammı kesinleşti. Açıklamaya göre benzine 52 kuruş, motorine 50 kuruş, otogaza ise 45 kuruş zam geldi. Dolar/TL kurundaki artış akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor.

Son zamanlarda neredeyse her gün akaryakıta gelen zam vatandaşların cebini yakmaya devam ediyor. Dolar/TL kurundaki artış akaryakıt fiyatlarını etkilemeye ve zamların pompa fiyatlarına yansımasına devam ediyor. EPGİS tarafından bugün yapılan açıklamada, “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 20/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Oto gazda 45 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” ifadeleri kullanıldı.

Benzine 52, Motorine 50, Oto gaza 45 Kuruş Zam Geldi

Zam kesinleşti. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 52 kuruş, motorine ise 50 kuruş zam geldi. Oto gaza ise 45 kuruş zam geldi. EPGİS tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise, “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 20/11/2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 52, Motorinde 50 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” ifadeleri kullanıldı.