Ege HaberleriMuğla Haberleri

Muğla’da yaşanan iğrenç olay küçük kız hastaneye kaldırıldığında ortaya çıktı!

Muğla’da Y.S.A. adındaki 14 yaşındaki bir kız, annesi Sevgi S. (39) ve babası Doğan A.’nın (42) boşanmasının ardından velayet davasının sürmesi gerekçesiyle Fethiye ilçesindeki yurda götürüldü.

2020 senesinin Ağustos ayında intihara kalkışan Y.S.A., annesinin isteği üzerine şehir merkezindeki çocuk destek birimine sevk edildi.

38 haftalık hamile olduğu kaydedildi

Burada hastalanıp hastaneye kaldırılan Y.S.A.’nın 38 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. 1 gün sonraysa doğum gerçekleşerek erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Hastane yetkilileri durumu anne Sevgi S.’ ye bildirdi.

Cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı

Bunun üzerine anne, kızından Fethiye’de kaldığı sürede Milas’taki kafe çalışanı Selçuk Çatalcam tarafından cinsel istismara uğradığını öğrendi.

Şüpheli şahıs tutuklandı

Annenin savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından gözaltına alınan 10 yaşında bir kız çocuğu babası Selçuk Çatalcam, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Fethiye Cumhuriyet Savcılığı’nın olaya ilişkin hazırladığı iddianamede Y.S.A.’nın, kaldığı yurttan izin alıp ardından kafeteryaya gittiği, burada garsonluk yapan Selçuk Çatalcam ile konuştuğu ve konuşmada yaşı ile kaldığı yeri de söylediği kaydedildi.

Önce istismar ardından tecavüz etmiş

Birkaç günün ardından Y.S.A.’nın bir defa daha aynı kafeye geldiği, Çatalcam ile birbirlerinin telefon numaralarını aldıkları kaydedildi. Çatalcam’ın 2020 yılı Şubat ayında Y.S.A.’nın kaldığı Fethiye’ye gittiği, okul çıkışında Y.S.A.’yı, ‘bir yerlerde oturma’ gerekçesiyle arabaya bindirip tenha yere götürüp önce istismar ardından da tecavüz ettiği kaydedildi.

“Yaşın olduğunda evleniriz”

Selçuk Çatalcam’ın “Ailenle konuşurum. Yaşın dolduğunda evleniriz” deyip Y.S.A.’nın yaşının 18’in altında olduğunu bildiğini bir kez gösterdiği belirtildi.

Olaydan 38 hafta sonra rahatsızlanan Y.S.A.’nın, kaldırılmış olduğu hastanede hamile olduğu tespit edildiği, verdiği ifadesinde Çatalcam’ın istismarına uğradığını söylediği de iddianamede yer aldı.