Ekonomi

Bu ilanları Ziraat Bankası yeni ekledi: 126 Bin TL’ye ev satılacak!

Ziraat Bankası gayrimenkul listesini güncelledi. Kamu bankası tarafından yayınlanan yeni ilanlar arasında 126 Bin TL’ye apartman dairesi satışına çıkıldığı görüldü. Söz konusu ilan için müşteriler teklif verebilecekler.

Ziraat Bankası ihale ile konut satışı yapıyor. Bu kapsamda birçok konut ucuz fiyattan satışa çıkarılıyor. Banka yeni gayrimenkul listesinde ise Ankara Elmadağ’da bir konutun 126 Bin TL’den satışa çıkarıldığı görüldü.

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan konutlar nasıl alınır?

Banka tarafından satışa sunulan konutlar e-ihale yönetimiyle satılıyor. Bu nedenle alıcı vatandaşların, en yakın Ziraat Bankası Şubesi’ne başvurularak, taşınmazın muhammen bedelinin %6’sı tutarındaki teminatı yatırması ve banka şubesinde Gayrimenkul Satış Şartnamesi’ni imzalaması gerekiyor. Daha sonra ise cep telefonuna gelene şifre ile https://esatis.ziraatbank.com.tr/ sitesine girerek teklifin verilmesi işlemini yapmak gerekiyor.

Ziraat Bankası tarafından yayınlanan tüm gayrimenkul satış listesine ise https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-index.intengo?activeTab=newAdditions&cid=11910227 adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz.