Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriMuğla HaberleriUşak Haberleri

Ege’de hafta sonu planı olanlar dikkat: Cumartesi, Pazar hava nasıl olacak?

Hafta sonu planı olanlar haftasonu havasını araştırıyor ve “Hava nasıl olacak?” sorusunun cevabını arıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olan rapora göre hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyredecek hafta sonunda.

Salı günü ise batı kesimlerinden başlayıp hafta boyunca ülke genelinde hissedilir düzeyde sıcaklıkların azalacağı düşünülüyor. Bununla beraber pazar gününde ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Ege 27 Kasım hava durumu

Ege’de hafta sonunun havasının parçalı çok bulutlu, bölge genelinin gök gürültülü sağanak ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların Aydın, Muğla ve Ege kıyılarında kuvvetli olacağı düşünülüyor. Güney yönlerden rüzgarın kısa süreli fırtınalı ve kuvvetli olacağı ifade ediliyor.

Afyonkarahisar

Parçalı, zamanla çok bulutlu, bugün sağanak yağışlı

Denizli

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İzmir

Parçalı, çok bulutlu, gök gürültülü sağanak yağışlı ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kuzey ilçelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı düşünülüyor.