EkonomiGündem

TC Kimlik Numaranıza Göre ödeniyor! 5 bin TL ile 10 bin TL Arasında Nakit Ödeme!

T.C. kimlik numaranıza göre, 5000 TL ile 10000 TL arasında değişen ödeme fırsatları var. Yapılan açıklamaya göre bankalardan 5000 TL ile 10.000 TL arasında ihtiyaç kredisi ve nakit avans limit kredisine başvuru yapabilirsiniz. Sadece T.C. kimlik numaranızı kullanarak ve başka hiçbir şeye ihtiyaç duymadan bu kredi kampanyasına katılmak isteyen kişiler belirtilen şartlar yerine getirildiği takdirde istedikleri zaman onay alıp kredilerini hemen kendi hesaplarına aktarabilecekler.

 

 

Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için yapılan bu kampanyalarda T.C. kimlik numaranız üzerinden yapılacak sorgulama sonucunda ne kadar kredi onayı aldığınızı görebileceksiniz. Bankalardan son zamanlarda özellikle ihtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlara özel güncel kampanyalar yapılmaktadır. Özel ve kamu bankalarının başlatmış olduğu bu kredi kampanyaları ile birlikte sizlere hızlı bir şekilde kredi sonucu verilecek ve onaylanan miktar kadar kredinizin ne kadar olduğunu hemen görebileceksiniz.

 

 

DenizBank’tan Hemen Onaylı Kredi Kampanyası

 

Denizbank üzerinden kredi kullanacak olan vatandaşlar belirtilen şartların sağlanması durumunda kendilerine tanımlanan kredileri kullanabilmeleri için kısa mesaj atmaları gerekiyor. T.C. kimlik numaranız üzerinden yapılacak sorgulama neticesinde kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar, sigortalı çalışan veya emekli olması durumunda bireysel ihtiyaç kredisi onayı alabilecek. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek kredim yazın boşluk bırakarak ve TC kimlik numaranızı da yazarak 3280’e gönderip bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. 5 ile 10 dakika içinde kredi sonucu sizlere gelecek ve onaylanan tutar ile kredinizin ne kadar olduğu mesaj ile bildirilecektir.

 

 

Denizbank üzerinden kısa mesaj ile kredi başvurusu yaptığınız zaman kredi onayı alınması durumunda bu krediyi en yakın banka şubesine giderek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Kredi başvurularını banka şubelerinden sadece kimliğiniz ile yapabildiğiniz gibi ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden de dilediğiniz zaman kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.