Magazin

Ebru Şallı öyle bir şey paylaştı ki… Silmek zorunda kaldı!

Ebru Şallı’nın bir süredir kanser tedavisi gören babası Şükrü Şallı, önceki gün hayatını kaybetti. Babasını son yolculuğuna uğurladıktan sonra Instagram hesabından ürünlerinin reklamını yaptığı için tepki çeken Şallı, eleştirilerin ardından paylaşımlarını sildi.

Geçen sene 10 yaşındaki oğlu Pars’ı lenfoma hastalığı sebebiyle kaybeden Ebru Şallı’nın Bodrum’da kanser tedavisi gören babası iki gün önce yaşamını yitirdi. Şallı babasını son yolculuğuna uğurlamasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden duygusal bir paylaşım yaptı. Ancak Şallı’nın yaptığı paylaşımın ardından ürün tanıtımı yapması tepkilerin odak noktası oldu.

Ürünlerin tanıtımını yaptı

Instagram hesabı üzerinden babasıyla olan fotoğraflarını paylaşan Ebru Şallı fotoğrafa, “Canım babam. Ponçiğim seni en güzel yere aldı biliyorum” diyerek ekleme yaptı. Ünlü manken yaptığı bu paylaşımdan yalnızca birkaç saat sonra ise kendi markasına ait ürünlerin reklamını yaptı.

Tepki topladı

Şallı’nın babasını vefat ettikten hemen sonra Insagram hesabı üzerinden reklam paylaşımları yapması sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki gördü. Günümüzde ölüm acısının bile bir saatlik olduğunu vurgulayan bazı kullanıcılar sosyal medya üzerinden Ebru Şallı’ya tepki gösterdi. Ünlü model gelen tepkilerinin ardından paylaşımını kaldırdı.