Magazin

Konuşanlar’ın ünlü komedyeni Hasan Can Kaya’dan flaş sözler: ‘Gururumla oynandı’

Son dönemde adından sıkça söz ettiren ve Konuşanlar adlı stand-up programıyla ünlenen komedyen Hasan Can Kaya, ünlülüğe giden yolculuğu hakkında ilk kez konuştu. Başarılı komedyen gururuyla oynandığını ifade etti.

“Ben bu işi yapmasaydım delirirdim”

Çocukluğunu Bağcılar’da bir gecekondu mahallesinde geçiren Hasan Can Kaya en büyük hayalinin komedyen olmak olduğunu söyledi. Ünlü olma hikayesini anlatan Kaya gururuyla oynandığını ifade ettiği açıklamasında şu açıklamalarda bulundu:
‘Her kalktığım sabah, insanları ikna etmek zorunda kalıyordum. Ben bu işi yapmasaydım delirirdim. Şu meslek yüzünden gururumla çok oynandı ama mesleği bırakamadım.”

11 yerden ret yedi

 

Babasını kaybettikten sonra kötü günler yaşadığını söyleyen Kaya, komedyenlik yaptığı ilk zamanlar için, ‘Seyircilerimin hepsi benden zengindi. Ben de şöyle düşündüm; YouTube’da bir proje yapacağım. Seyircilerimin arasından bir yatırımcı bulacağım ve ona ortaklık teklif edeceğim. Çünkü popülerliğin ne kadar önemli bir şey olduğunu anlamıştım. Bir de projemden para kazanmayı istiyordum. Şükürler olsun ki Konuşanlar bana ikisini de nasip etti. Konuşanlar’ı ben 2016’da yazdım ama 11 yerden ret yedi.’ açıklamalarında bulundu.

Kaya ayrıca 3 bölüm çekebilmek için bir yatırımcı bulduğunda ilk sözleşmesini bir peçeteye yazdığını da belirtti.