Magazin

Aslıhan Gürbüz çileden çıktı: “Adam olacaksınız!”

Bir Bulut Olsam, Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıl: Kösem, Ufak Tefek Cinayetler gibi birçok başarılı dizide rol alan Aslıhan Gürbüz sosyal medya üzerinden tacize maruz kaldı. Arkadaşlarını hack’leyerek kendisine ulaşmaya çalışan kişi, ünlü oyuncuyu çileden çıkardı.
“Boşa uğraşıyorsun!”

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Gürbüz, paylaşımında; “Aylardır en yakın arkadaşlarımı hack’leyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun?” ifadelerini kullandı. 38 yaşındaki başarılı oyuncu, ayrıca kendisini ve yakın çevresindeki insanları taciz eden şahıs hakkında, “Ben mesajları okumadan siliyorum, boşa uğraşıyorsun” sözleriyle sitem etti.

“Adam olacaksınız!”

İstanbul’un karmaşasından uzaklaşarak kaçıp Ege’ye yerleşen oyuncu, daha önce de taciz mesajını ifşa etmişti. Aslıhan Gürbüz, D.A.’nın çirkin mesajına sosyal medya hesabından yayınlayıp, “Biz susmayacağız, siz adam olacaksınız!” şeklinde konuşmuştu.