Magazin

Sevilen diziden flaş karar: Final tarihi değişti!

Star TV’nin sevilen dizisinden kötü haber geldi. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı Ada Masalı dizisi final yapacak. Dizinin 8 Aralık olarak açıklanan final tarihi değişti. Star TV’nin yeni başlayacak olan dizisi Annemizi Saklarken’in ilk bölümü 8 Aralık Çarşamba günü izleyici karşısına çıkacak. Bu nedenle Ada Masalı’nın final tarihinde değişiklik yaşandı. Peki, Ada Masalı ne zaman final yapacak?

Ada Masalı dizisi ekranlara veda ediyor. Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken, 8 Aralık’ta ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Bu nedenle aynı gün ekranlara veda etmesi planlanan Ada Masalı’nın final tarihi 11 Aralık Cumartesi olarak duyuruldu.

ADA MASALI FİNAL TARİHİ

Star TV, ilk olarak 8 Aralık’ta final yapacağını açıkladığı Ada Masalı’nın final bölümünün 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacağını duyurdu.

ANNEMİZİ SAKLARKEN DİZİSİ KONUSU

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı’nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan, Zerrin ve Dündar Demir’in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar’ın ilgisini çeken Handan’ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar’ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

ANNEMİZİ SAKLARKEN OYUNCULARI

Hande Doğandemir Kutsi Yeşim Ceren Bozoğlu Hatice Aslan Ece Yaşar Erdem Kaynarca İncinur Sevimli Ezgi Gör Ezgi Tombul Barış Taşkın Semih Kızılkaya Zümre Ertürk Merve Sevin Özgür D. Foster Güngör Bayrak