Magazin

Masterchef kaptanlar düellosunu kim kazandı? 6 Aralık MasterChef…

MasterChef’te düelloyu kazanan ismin belirlendiği yarışmanın pazartesi akşamı yayınlanan son bölümünde haftanın kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Tv8 ekranlarında sevenleri ile buluşan MasterChef Türkiye’de şefler kaptanlık oyununda yarışmacılardan dürüm istedi. Hasan’ın yaptığı dürüm şeflerden tam not alarak gecenin en iyi yemeği seçildi. Düello oyununu ise mavi takımın kaptanı Hasan kazandı.

Kaptanlık oyununu kim kazandı?

Büyük bir heyecana sahne olan MasterChef kaptanlık oyununda şefler bu hafta yarışmacıların dürüm yapmalarını istedi. Üç adet dürüm hazırlamak için yarışmacılara tam 45 dakika süre verildi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in istediği dürümü en lezzetli şekilde çıkarmak isteyen yarışmacılar mutfakta adeta zamanla yarıştı.

Adana, Urfa, şiş kebap ve birçok çeşit dürümlerden birini seçen yarışmacılar biten süre sonrası tabaklarını şeflere sundu. Şeflerin tadımı ile Eren, Hasan ve Burcu öne çıkarılan isimler arasında yer aldı. Gecenin sonunda ise mavi takımın kaptanı Hasan oldu. Hasan kırmızı takımın kaptanlığına da Mert’i getirdi.

MasterChef’te takımlar yeniden kuruldu

Hasan ve Mert’in kaptan olduğu gecede takımlar yeniden kuruldu. Kırmızı ve mavi takımın kaptanları güçlü buldukları isimleri kendi takımına aldı. MasterChef’te bu hafta takımlar şöyle kuruldu;

MAVİ TAKIM: Hasan (Kaptan), Araz, Sergen, Tahsin, Görkem

KIRMIZI TAKIM: Mert (Kaptan), Eren, Burcu, Dilara

Masterchef kaptanlar düellosunu kim kazandı?

Yeni takımların seçilmesi ve kaptanların belli olmasıyla sıra düello oyununa geldi. Düello oyununda avantajı kazanan kaptanın, takımına bir gün önceden yarın yapılacak yemekleri bilme hakkı olarak açıklandı. Bu ödülü almak isteyen Mert ve Hasan düelloda karşı karşıya geldi.

Ürünleri tahmin etme oyunu şeklinde oynanan kaptanlar düellosunda on bir ürün tahmini sonrasında Hasan 8-7 oyunu kazandı. Kaptanlar düellosunun sahibi olan Hasan böylece yapılacak yemekleri takımıyla öğrenme hakkı elde etti.