Magazin

Ünlü Şarkıcı Linet ‘in Ev Kirası Dudak Uçuklattı

Son dönemlerde doğup büyüdüğü İsrail’de yayınlanan X Factor yarışmasına katılması ve orada yakaladığı başarısıyla magazin gündeminden düşmeyen güzel şarkıcı, evine ödediği kira fiyatıyla da son günlerde gündem oldu. Uzun süredir Ataşehir’de yaşayan ve buradaki evinden taşınmak isteyen şarkıcı Linet aradığı evi Arnavutköy’de buldu. Ünlü şarkıcı yeni evine ödediği kira miktarı ile dudak uçuklattı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre; son dönemlerde magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren güzel şarkıcı Linet’in yeni taşındığı eve 40 bin TL kira ödeyeceği iddia edildi. Ünlü şarkıcı uzun yıllardır yaşadığı Ataşehir’deki evinden taşınarak Arnavutköy’de boğaz manzaralı bir daire buldu. İddialara göre şarkıcı Linet bulduğu eve aylık 40 Bin TL kira ödeyecek. Ünlü şarkıcı daha önce evini ‘Bay Yanlış’ dizisine kiraya vermişti.

Linet Kimdir?

5 Mart 1975 yılında İsrail Tel Aviv‘de doğmuştur. Hem İsrail hem de Türk vatandaşıdır. Çocukluğunda dört yıl piyano ve şan dersleri aldı. Konservatuvar eğitimini ise İsrail’de aldı. İlk albüm çalışmasını da 10 yaşındayken gerçekleştirdi. 1993 yılında “Ani Ana” isimli şarkı ile Eurovision Şarkı Yarışması İsrail elemelerine katılmıştır. 17 yaşındayken Orhan Gencebay ile tanışan ve Gencebay’ın şarkılarından oluşan bir albüm yayınlayan Linet, bu albümle iki Altın Plak kazandı.

Linet, Şarkılarını Türkçe, İbranice, Yunanca, İspanyolca, İngilizce ve Arapça olarak seslendirmiş ve geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur.

2006 senesinde Türkiye’de çeşitli mekanlarda sahneye çıkan ünlü şarkıcı 2009 senesinde “Paylaşmak İstiyorum” adlı 5. stüdyo albümünü çıkardı. Bu albüm içinde Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Hakkı Yalçın, Murat Güneş, Ercan Saatçi, Sezen Aksu, İlker Karaman, Hakan Altun, Emirkan, Sıla ve Bülent Özdemir gibi isimlerin eserlerine yer verdi Hala en çok dinlenen kadın şarkıcılardan olan Linet son olarak İsrail’de katıldığı X Factor yarışmasındaki başarısı ile gündeme geldi.