EkonomiGündem

Hesaplara geri ödemesiz 2000 TL para yatacak: Başvuru yapanların anında hesabında!

Acil paraya ihtiyacı olanlar dikkat. Emekli olan kişiler acil para ihtiyaçları için iki bin TL ödeme alacaklar. Emekli olan kişilere verilecek olan bu ödemelerde, 2000 TL alabilmeniz için başvuru da bulunmanız gerekiyor. Emekli olan kişilere verilecek olan bu ödemeler kredi veya kredi kartı değil, kredili mevduat hesabı olarak artı para olarak hesabınıza yatacağı belirtildi.

Ziraat Bankası 75 TL para verecek! Bunu yapan, 1 Kasım'dan itibaren alıyor… - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank şubelerine gitmeden başvuru yapılıyor

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden artı para başvurusun da bulunmak isteyen emekliler şubelere gitmeden bu işlemleri yapabilecek.  Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yaptığı açıklamada başvuru yapacak olan kişilerin bankadan maaş alma şartında bulunuyor. Emekli maaşınızı hangi bankadan alıyorsanız, o bankanın internet şifresi ile birlikte giriş yapabilirsiniz. İnternet bankacılığı veya banka mobil uygulaması üzerinden yapacağınız başvuru sonrasında hesabınıza 2000 TL ve üzerinde artı para ödemesi yapılabilecek.  2000 TL ödeme hesabınıza yattıktan sonra sizlere hemen sonuç verilecektir. Uygun faiz oranları ile birlikte işlem yapacak olan kişiler, internet bankacılığını kullanarak ne kadar onay aldıklarını görebileceklerdir.

M3 para arzı arttı | Para Haberleri

Diğer özel bankalar üzerinden de 2000 TL için başvuru yapılabilecek

Yalnızca  Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank değil, ülkemizde bulunan diğer özel bankalar üzerinden de 2000 TL için başvuru yapabilirsiniz. Özellikle kampanya için ilan veren Yapı Kredi Bankası, esnek hesap adında Denizbank ise Kurtaran hesap adıyla nakit ödemeleri sağlıyor. Başvuruları yine bankaların müşteri hizmetleri numarasından ve internet bankacılığı üzerinden yapabileceksiniz. Başvuru yaptıktan sonra onay alan kişiler hemen sonucu alacaklardır.

Sahte para nasıl anlaşılır? İşte sahte parayı anlama yöntemleri

Özellikle Akbank Denizbank Garanti Bankası ve Finansbank bu konuda hızlı bir şekilde müşterilere destek imkanı sağlıyor. Sizlerde maaşınızı bankalar üzerinden alıyorsanız internet bankacılığı aracılığı ile artı para başvurusunda bulunabilirsiniz. Artı para başvurusu ayrıca kredili mevduat hesabı olarak da geçiyor. Kredili mevduat hesabı başvurusu yaptığınız da artı para olarak 2000 TL hesabınıza geçecektir.