Afyonkarahisar haberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriMuğla Haberleri

Meteoroloji Uyardı! Kuvvetli sağanak geliyor ve bazı bölgelere kar yağacak

Meteoroji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son tahminlerde yarından itibaren İzmir ve İstanbul başta olmak üzere yurdun batı kesimleri kuvvetli sağanak yağmura teslim olacak. Yapılan son değerlendirmelere göre, kuvvetli yağışlar hafta boyu devam edecek bununla birlikte yarın itibariyle yurdun dört bir yanına yayılacak olan kuvvetli sağanak  yerini bazı şehirlerde kar yağışına bırakacak.

Bugün itibariyle başlayan sağanak yağışlar Pazartesi itibariyle de devam edecek. Özellikle, İzmir, Uşak, Aydın, Denizli, Muğla, Burdur, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne Çanakkale, Bursa, Yalova, Balıkesir, gibi illerde özellikle yarın kuvvetli sağanak bekleniyor. Öte yandan Antalya’da ise gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmininde bulunuldu.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, Önümüzdeki iki gün, başta İzmir ve İstanbul olmak üzere yurdun batısında  kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Hafta başından itibaren ise sağanak yağışlar yurdun tamamına yayılacak. Bunun yanında bazı kesimlerde kuvvetli sağanak yerini kar yağışına bırakacak.

Yeni Haftada Ege Bölgesi’nde Hava Nasıl Olacak?

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kıyı Ege ile Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR 13°C15°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA 9°C12°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam ve gece saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR 6°C12°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı

DENİZLİ 13°C15°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı