Magazin

Seksenler dizisinin başrol oyuncularından Ceyhun Fersoy darp edildiğini duyurdu

Seksenler dizisinin başrol oyuncularından Ceyhun Fersoy, gittiği bir mekanda saldırıya uğradı. Ceyhun Fersoy’un sosyal medya hesabından korkutan paylaşım geldi. Gittiği mekanda saldırıya uğrayan oyuncunun kaşı yarıldı. TRT 1’de yayınlanan Seksenler dizisinde, kendi gibi oyuncu eşi Begüm Öner’le birlikte rol alan Ceyhun Fersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıya uğradığını açıkladı. Önceki akşam arkadaşlarıyla gittiği Beyoğlu’ndaki bir mekanda darp edilen ünlü oyuncu, hastanede çekilen fotoğrafını paylaştı.

Son dakika | Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy saldırıya uğradı

“Darp edildim biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım”

Arkadaşlarıyla eğlenmek için gittiği  Beyoğlu’ndaki bir mekanda saldırıya uğradığını söyleyen oyuncu, sosyal medya hesabından kaşını ve kızaran gözünün fotoğrafını paylaşarak “Darp edildim biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşımın üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Gözaltım morardı.” ifadelerini düştü.

Ünlü oyuncu saldırıya uğradığını duyurdu

“Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır”

Seksener dizisinin sevilen oyuncusu Ceyhun Fersoy daha sonra yaptığı bir diğer paylaşımda ise “Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır.” şeklinde konuştu.

Sevilen oyuncu Ceyhun Fersoy arayıp soran yakınlarına sosyal medyadan şu sözlerle teşekkür etti: “Çok çok teşekkür ederim mesajlarınızı aldım…arayan sorunlara da geri dönemediklerim kusura bakmasın.. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel hissettiriyor, ama bu işin psikolojisi başka bi şeymiş… Onu da en yakın zamanda atlatacağız… Geçti gitti diyoruz, sağlıktan başka bi şey yok… Kendinize çok çok dikkat edin”