EkonomiGündem

Uygun Fiyata Araç Sahibi Olmak Hayal Değil Hyundai Kampanyalarını Duyurdu

Araba sahibi olmak isteyenleri ilgilendiriyor. Araç sahibi olmak artık hayal olmayacak. Hyundai ay sonuna kadar geçerli kampanyalarını duyurdu. Artan Döviz kurları nedeniyle her ne kadar araba sahibi olmak zorlaşmış olsa da bir çok araba markası kampanyalarını art arda duyurmaya devam ediyor. Hyundai sıfır araç kampanyalarını duyurdu.

Ülkemizde en çok tercih edilen araba markalarının başında gelen Hyundai markası Kona model araç almak için kampanyalarını duyurdu. Hyundai resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Kona modellerde  55.000TL’ye 12 ay %0,99 faiz fırsatı” sunduğunu açıkladı. Kampanyadan yararlanmak için son gün 31 Aralık. Detaylı bilgi Hyundai yetkili satıcılarında.

Hyundai Kampanyanın Detaylarını Şöyle Duyurdu;

Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar tüm Hyundai yetkili satıcılarında geçerlidir. Belirtilen 55.000 TL’ye 12 aylık vadede %0,99 faiz oranı ile yalnızca gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarının konu olduğu kredi kampanyalarında geçerlidir. Kredi kampanyası, Kredi Koruma Hayat Sigortası ürünü satın alınması koşuluyla geçerlidir.

Nakit indirimi ve kredi kampanyası birlikte kullanılamamaktadır. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücreti, kredi kullanımı için bir kereye mahsus, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Tahsis ücretinin %5’ine denk gelen BSMV müşteri tarafından ödenir.

55.000 TL 12 ay % 0,99 faizli kredide eşit taksitli örnek vadeler için bireysel amaçlı kullanımlarda bahsi geçen taşıt kredisinin aylık ve yıllık toplam basit maliyet oranları sırasıyla %1,36 ve %16,37 olmaktadır. Kampanyada BDDK Yönetmeliği gereği taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.