Genel

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Sadakatsız’ seyirciyi ekrana kilitleyecek! 43.Bölüm 2.fragman sizlerle…

Kanal D’nin vazgeçilmez dizisi ‘Sadakatsız’ her Çarşamba günleri ekranlara geliyor. Sadakatsiz’de bu hafta önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizide olaylar sarpa sarpaya devam ediyor. Aras’ın diziye katılması ile çoğu kişinin Asya’yla arasındaki ilişki değişmeye başladı. Kiminin olumlu kiminin olumsuz tepkilerini alan Asya’nın özellikle oğlu Ali ile arasının açılması onu oldukça etkiledi.

 

Ali ve Asya’nın arası düzelecek mi?

Ali, annesiyle arasının açılmasının ardından Volkan’a daha çok yakınlaşmaya başladı. Asya tüm bunlarla baş etmeye çalışırken aynı anda ilişkisini de yürütebilecek mi? Asya Aras’ın teklifine ne diyecek? Bu akşam yayınlanacak olan yeni bölüm seyirciler tarafından merakla bekleniyor…

Kanal D ile Sadakatsiz 14.son bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm izle: Volkan köşeye sıkışıyor! - Medya Haberleri

 

Asya Aras’ın teklifini kabul edecek mi?

Son bölümde Aras’ın Asya’ya evlilik teklif ettiği sırada, Aras’ın evine gelen Ali ve Volkan’ın evlilik teklifine şahit oldu. Zaten çıkmazda olan Asya bu olayın ardından bir çıkmaza daha girdi. Asya tarafından olan engellerin yanında bir de Aras tarafından engel olan eski karısı Leyla var. Leyla da Aras ile boşanmasını kabullenmeyerek hala Aras’ın hayatına müdahale etmeye devam eder. Asla bu bölümde mantıklı mı düşünecek yoksa kalbinin sesini mi dinleyecek? merak konusu.

HABERLER || Sadakatsiz'in yeni bölümü yayınlandı! Aras'a Leyla sürpriz... - Magazin Haberleri - Milliyet

 

Bu bölümde Derin ne yapacak?

Olaya Volkan tarafından bakılınca bir yandan Derin ile boşanmak için uğraşırken bir yandan da hala Asya’yı kazanmaya çalışıyor. Daha önce aldattığı ve ayrıldığı eski karısı Asya ise, Volkan’a Ali’nin babası olması dışında hiç bir hissetmiyor. Fakat Volkan usanmadan Asya’yı geri kazanmak için uğraşacak gibi gözüküyor.

Sadakatsiz 2. sezon ne zaman başlayacak? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? - Timeturk Haber

Volkan’ın boşanma sürecinde olduğu Derin ise tüm bu olaylar dönerken tek derdi hala boşanmamak. Bu bölümde neler olacak? Bu akşam ekranlarla olacak dizi ile merakları giderecek…