Magazin

Belgin Doruk’un oğlunun vasiyeti göz yaşlarına boğdu! Aydın Birsel son yolculuğuna uğurlandı

Sevilen sinema oyuncusu Belgin Doruk’un oğlu Aydın Birsel’in vasiyeti duygulandırdı. Son yolculuğuna uğurlanan Birsel vasiyeti üzerine annesinin mezarına gömüldü. Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden Belgin Doruk’un oğlunun dün hayatını kaybettiği öğrenildi. Dün Bursa’daki evinde ölü bulunan oğlu Aydın Birsel’in cenazesi , savcılığın incelemesine gitti.

Savcılığın incelemesinden sonra Birsel’in naaşı kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından Aydın Birsel’in naaşı defnedilmek üzere İstanbul’a  getirildi. Aydın Birsel için Zincirlikuyu Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, Birsel’in ablası Gül Esentaş, yeğenleri Deniz Esentaş ve Can Esentaş’ın yanı sıra yakınları ve arkadaşları katıldı.

Belgin Doruk’un bulunduğu mezara gömüldü

Aydın Birsel, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından annesi Belgin Doruk’un bulunduğu mezara gömüldü. Birsel’in, kendisine bir şey olduğunda, annesinin mezarına gömülmek istediğini vasiyet ettiği öğrenildi.

“Böyle olmaması lazımdı ama Takdir-i İlahi”

Aydın Birsel’in çocukluk arkadaşı Ahmet Sarıoğlu, Aydın Birsel’in ölümü hakkındaki konuşmalarında: “Çok eski çocukluk arkadaşımdı, bütün çocukluğumuz beraber geçti. 45 senelik arkadaşım, böyle olmaması lazımdı ama Takdir-i İlahi. Rahatsızlığı yoktu. Bursa’ya yeni gelmişti, yeni bir hayata başlıyordu ama olmadı maalesef” ifadelerini kullandı.

Aydın Birsel kimdir, neden öldü? Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel nereli, kaç yaşında, evli mi? - Magazin Haberleri

Arkadaşı Gürcan Şeker ise “İstanbul’a gelecekti dün. Herhalde ciddiye almadı düşmesini, burun kanaması diye gördü. Onun için ambulansı geri yollamış. Tekrar eve girerken düşüp ölmüş, apartmanın içinde” şeklinde konuştu.