Magazin

Zehra Güneş’in O Ses Türkiye’ye katıldığı görüntüler ortaya çıktı!

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda da oynayan başarılı voleybol oyuncusu Zehra Güneş’in birkaç sene önce O Ses Türkiye yarışmasına konuk olduğu görüntüler ortaya çıktı. Arkadaşına destek olmak için yarışmaya katılan Güneş’in 17 yaşındaki halini görenler şoke oldu.

Vakıfbank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı isimlerinden olan Zehra Güneş’in 17 yaşında iken O Ses Türkiye programına katıldığı görüntüler sosyal medyayı salladı.

“Saadet’i göremiyoruz”

Birkaç sene önce O Ses Türkiye programına arkadaşına destek olmak için konuk olan Zehra Güneş, programda Acun Ilıcalı ve jüri üyelerine 17 yaşında olduğunu söyleyince stüdyoda büyük bir şaşkınlık yaşanmıştı. Güneş’in boyunun uzunluğu karşısında şaşkına dönen Hadise, yarışmanın sunucusu Saat Özşırkıntı’nın boyunun Zehra Güneş’in yanında kısa kalmasına gönderme yaparak ”Saadet’i göremiyoruz” demişti.

O yıllarda pek çok kişi tarafından tanınmayan bir voleybolcu olan Zehra Güneş’e, Acun Ilıcalı’dan ”İnşallah ülkemizi güzel yerlerde temsil edersin” yorumu gelmişti