Yaşam

Günlük burç yorumları: Bugün sizi neler bekliyor? Koç, yengeç, akrep, başak, balık…

18 Aralık günlük burç yorumları… Gezegenlerde meydana gelen günlük hareketlere göre duygularımız, davranışlarımız ve yaşamımızda gerçekleşen olaylar farklılık gösterebiliyor. Bugün Başak burçları bugün ruhen daha iyi hissederken, Terazi burçları bedensel yorgunluk ve sağlık problemleri yaşayabilir. Peki Balık, Kova, Oğlak, Yay, Akrep, Terazi, Başak, Aslan, Yengeç, İkizler, Boğa, ve Koç burcunun 18 Aralık 2021 günlük burç yorumları nasıl? İşte tüm detaylar…

Koç Burcu – (21 Mart- 20 Nisan )

Zihniniz düşüncelerinizle baş edemeyecek yoğunluğa sahip. Her konunun en ince ayrıntısına kadar hesaplamak zorundasınız. Bu durumda sizi oldukça yoruyor. Ayrıntılarda boğulmak yerine olayların bütününü görüp parçalayarak çalışmak sizi daha az yıpratabilir.

Boğa Burcu – (21 Nisan – 21 Mayıs)

Kişisel güven arayışınız olacaktır. Kendinize olan güveninizi yeniden hatırlamaya ihtiyacınız var. Güveninizi tazelemek için size iyi gelen yerlerde bulunmaya ve o insanlarla buluşmaya çalışın. Yaptığınız her harekette özgüveninizi yükseltmek için uğraşın.

İkizler Burcu – (22 Mayıs- 22 Haziran)

Duygularınızı yaşamak istiyorsunuz. İsteklerinizin istediğiniz anda istediğiniz şekilde gerçekleşmesi gerektiği beklentisi içerisindesiniz. Bu beklentiden kurtulun. Hayatınızı bir şeyleri bekleyerek geçirmeyin. Dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini öğrenin.

Yengeç Burcu- (23 Haziran- 22 Temmuz)

Ruhunuzun sıkıştığını hissediyorsunuz. Zaman sizler için geçmek bilmiyor. Stres atmaya ihtiyacınız var. Sporsal aktivitelerde bulunmak bu konuda size çözüm olabilir. Hobi alanlarınızı büyüterek sıkıntınızı giderebilirsiniz. Kendinize yatırım yapın.

Aslan Burcu – (24 Temmuz – 21 Ağustos)

Sosyalleşmeye ihtiyacınız var. Arkadaşlarınız ile organizasyon içerisinde olabilirsiniz. Yapılan görüşmeler motivasyonumuzu yenileyebilir ve pozitif bir bakış açısına bürünmenize yardımcı olabilir. Bu görüşmelerin sayısını arttırarak sosyalleşme ihtiyacınızı azaltabilirsiniz.

Başak Burcu – (22 Ağustos – 23 Eylül)

Kalabalık içinde çekingen davranışlarınız olabilir. Sevmediğiniz kişilerle aynı ortamda bulunmak size rahatsızlık veriyor olabilir. Bazen sevdiklerimiz için böyle ortamlarda bulunabiliriz. O an ortamdan soyutlanmak yerine ortama uyum sağlayın. Böylece bakış açınızın genişlediğini göreceksiniz.

Terazi Burcu – (24 Eylül – 23 Ekim)

Kararsızlığınız eğitim hayatınız için olabilir. Kitap alırken bile yaşadığınız kararsızlık geleceğiniz söz konusu olunca daha da zor olacaktır. Zorlanmanız ne istediğinizi bilmemekten kaynaklı oluyor olabilir. Öncelikle ne istediğinizi bilmeli ve ona gitmek için adım adım ilerlemelisiniz.

Akrep Burcu – (24 Ekim – 23 Kasım )

Duygularınız sizleri değişime taşımaya çalışıyor olabilir. Adım atmaktan geri durmamalısınız. Böylece farklı duygular yaşayabilirsiniz. Değişimin yeni yüzü sizi heyecanlandırırken aynı zamanda uzun zamandır aradığınız şeyin ta kendisi de olabilir.

Yay Burcu – (24 Kasım – 22 Aralık)

İkili ilişkilerinizde karar aşamasındasınız. Doğru kararın hangisi olduğunu seçemediğinizden dolayı harekete geçemiyorsunuz. Öncelikle ne istediğinizi bildiğiniz takdirde öbür seçenek direkt elenecektir. Ne istediğinize odaklanın.

Oğlak Burcu – (23 Aralık – 20 Ocak)

Günlük yoğunluğunuzla baş etmekte zorlanıyorsunuz. Yoruldunuz ve artık sizin de git gide motivasyonunuz yok oluyor. Motivasyonunuzu geri kazanmak için biraz dinlenmeniz gerekiyor kendinizi bu kadar yormaya hakkınız yok. Ruhunuza ve bedeninize dinlenmesi için gereken zamanı verir.

Kova Burcu – (21 Ocak – 19 Şubat)

Duygusuz gibi görünseniz de içinizde fırtınalar kopuyor. Gerçekleri anlatmadıkça çevreniz tarafından yanlış tanınacaksınız. Duygularınızı saklamak yerine onları paylaşmayı tercih edin. Duygularınızı paylaşmak en insani tarafınız. Bunu yansıtmaktan çekinmeyin.

Balık Burcu – (20 Şubat – 20 Mart)

Davet edilen mekana gidip gitmemek arasında kararsızlık yaşayacaksınız. Yalnız kalmak ve kendinizle baş başa vakit geçirmeyi tercih ediyorsunuz. Böylece ruhunuz için gerekli olan dinlenme zamanı yaratarak enerjinizi tazeleyebileceksiniz.