Gündem

2022 Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Bilet fiyatları belli oldu!

2022 Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar oldu? Yılbaşının yaklaşmasıyla vatandaşlar şans oyunlarına yönelmeye başladı. 2022 Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatlarını merak eden vatandaşlar araştırmaya başladı. 31 Aralık akşamı yapılacak olan çekilişte kazanan tam 120 milyon Türk Lirasının sahibi olacak. Peki 2022 Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? İşte detaylar

MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi. Yılbaşı biletleri bayiler ve “millipiyangoonline.com” internet sitesi üzerinden alınabilecek.

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyunseverler amorti sonuçları da dahil olmak üzere ikramiye sonucunu Milli Piyango’nun internet sitesinden takip edilebilecek.

BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişin büyük ikramiye tutarı 120 milyon Türk Lirası olarak duyuruldu. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı çekiliş sonrası, oyunseverler, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını www.millipiyangoonline.com‘dan öğrenebilecek.