Magazin

Milyonlarca Hayranı Vardı! Yargı Dizisinde Flaş Ayrılık! Final mi Olacak?

Senaristliğini Sema Ergenekom’un üstlendiği, başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in bulunduğu milyonları ekran başına kilitleyen dizi Yargı için flaş bir iddia ortaya atıldı. İlk bölümü 19 Eylül tarihinde yayımlanan dram, psikolojik gerilim ve polisiye türündeki Türk televizyon dizisi Yargı’nın başrol oyuncusunun diziden ayrılacağı iddia edildi. İşte o iddianın ayrıntıları…

Uluslararası Platformdan Teklif Aldı İddiası!

Kanal D ekranlarında Pazar günleri saat 20:00’de yayınlanan ve milyonlarca hayran kitlesine sahip Yargı dizisinden flaş bir iddia geldi. Yargı dizisinin Avukat Ceylin’i canlandıran güzel ve başarılı başrol oyuncusu Pınar Deniz’in diziden ayrılacağı iddia edildi.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Yılmaz Ak ve Zeyno Eracar gibi başarılı isimleri buluşturan aksiyon ve dram türündeki Ay Yapım imzalı Yargı dizisinde başrol oyuncusu Pınar Deniz’in uluslararası bir dijital platformdan teklif aldığı iddia edildi. Televizyon Gazetesi’nde yer alan habere göre; bu teklif, Deniz’in kariyeri için önemli bir yer ediniyor. Üstelik Pınar Deniz’in teklifi kabul etmesi halinde dizinin final yapacağı da iddialar arasında. Gündeme bomba gibi düşen iddiaya ilişkin henüz kesin bir açıklama gelmedi.

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz fenomen dizinin yeni bölümlerini ifşa etti

Pınar Deniz Kimdir?

Pınar Deniz 4 Kasım 1993’te Adana’da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. Şarkıcı Murat Dalkılıç’ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat’la paylaştığı “Bir Deli Rüzgar” dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix’te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı. 2021 yılında Kanal D ekranlarında yayımlanan Yargı dizisinde “Ceylin Kaya” karakterini canlandırmaktadır.