Magazin

Yargı dizisi hayranlarına kötü haber: Ekrana gelmeyecek!

Yargı dizisi izleyicilerine kötü haber geldi. Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın ünlü oyuncusu Pınar Deniz koronavirüse yakalandı. Kanal tarafından yapılan açıklamada, Yargı dizisinin bu hafta ekrana gelmeyeceği duyuruldu. Öte yandan dizinin yayın tarihi de açıklandı.

Fenomen dizi Yargı’da koronavirüs paniği yaşanıyor. Yargı’nın Ceylan’ı Pınar Deniz koronavirüse yakalandı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın da testi pozitif çıktı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Pınar Deniz, “Ben iyiyim ama hastane doluydu” diyerek salgının hızla yayıldığını duyurdu.

YARGI DİZİSİ BU HAFTA EKRANA GELMEYECEK

Kanal D’nin yaptığı açıklamada, “Sevgili izleyicilerimiz, her pazar akşamı yeni bölümleriyle ekrana gelen dizimiz Yargı’nın yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Hikayemiz 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek” ifadelerini kullandı.

PINAR DENİZ AÇIKLAMA YAPTI

Covid-19’a yakalanan Pınar Deniz, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Deniz, “Ben iyiyim. Ama hastaneler doluydu! Vakalar artmış. Kendimizin ve başkalarının sağlığı için tedbirli olmamız gerekiyor. Sağlıklı, korkusuzca yaşayacağımız günlerde buluşmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.