Magazin

Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel yaptığı yorum ile herkesi duygulandırdı!

Hem ülke sınırları içerisinde hem de yurtdışında milyonlarca seveni olan ve bu sevgiyi ünlü oyuncunun sosyal medya hesabındaki paylaşımlarına yaptıkları yorumlar ile belli eden takipçileri, Erçel’in son paylaşımının altında yer alan bir yoruma oldukça duygulandıkları belirtti!

Geçtiğimiz günlerde oynadığı reklam filminin tanıtımının yapıldığı geceden sonra Mardin’e tatile giden ünlü oyuncu Hande Erçel, Mardin’in çeşitli bölgelerinde çekilmiş olan fotoğraflarını sosyal medya hesabı aracılığı ile takipçileri paylaştı. Ünlü oyuncunun fotoğraflarında ki bir detay ablası Gamze Erçel tarafından fark edildi. Gamze Erçel’in fark ettiği bu detay üzerine, kardeşinin fotoğrafına yaptığı yorum, sosyal medya kullanıcılarını duygulandırmayı başardı!

“Annemin Kazağı!”

Oyuncu Hande Erçel ve influencer olan ablası Gamze Erçel’in anneleri Aylin Erçel, kansere karşı verdiği mücadeleyi 2019 yılında kaybetmişti. Hande Erçel’in Instagram hesabı aracılığı ile yapmış olduğu paylaşımda annesine dair bir detayı fark eden abla Gamze Erçel, bu detayı fotoğrafa yaptığı yorum ile herkese duyurmuş oldu.

Hande Erçel’in giymiş olduğu kazağın annelerine ait olduğunu fark eden Gamze Erçel, fotoğrafın altına “annemin kazağı” yorumunda bulundu. Ablasının yaptığı bu yoruma, dakikalar içerisinde yüzlerce etkileşim geldi. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında milyonlarca hayranı olan Hande Erçel’in takipçileri, duygulandıran bu yoruma yaptıkları emojiler ile destek verdiler!

Ünlü Oyuncunun Takipçileri Mardin Tatilinde Kiminle Olduğunu Merak Etti!

Geçtiğimiz günlerde Mardin iline giden Hande Erçel, hala orada ki tatiline sürdürmeye devam ediyor. En son “Sen Çal Kapımı” adlı dizide rol alan ve son zamanlarda ki reklam kampanyaları ile dikkat çeken Erçel’in yorgunluğunu atmak üzere tatile çıktığı düşünülüyor. Ünlü ismin bu tatile kimin ile gitmiş olduğu ise milyonlarca hayranının ilgi odağı oldu. Erçel’in takipçileri tatilde sevgilisi Kerem Bursin ile beraber olabileceklerini düşünüyor.

“Ayrılık Yok” Demişti!

Bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncular Kerem Bursin ve Hande Erçel ile ilgili olarak, geçtiğimiz haftalarda ayrılık iddiaları öne sürülmüştü. Rol aldığı reklam filminin tanıtım gecesinde, kendisine yönlendirilen ayrılık sorularına “yok öyle bir şey” diyerek yanıt veren Erçel, ayrılık iddialarını bu açıklaması ile yalanlamıştı. Şu sıralar tatil yapan Hande Erçel’in tatilde sevgilisi Kerem Bursin ile beraber olup olmadığına dair herhangi bir görüntü yayınlanmamış olması, çift hakkında ileri sürülen ayrılık iddialarının tekrar ortaya atılmasına sebep oldu.