EkonomiGündem

Petrol Ofisi’nden akaryakıt açıklaması: İndirim yapacaklarını duyurdular

İş Bankası internet sitesinden çeşitli kampanyalarını duyurmaya devam edyor. İş Bankası kartını kullanan vatandaşlara akaryakıt açıklaması yapıldı. Petrol Ofisi’nden İş Bankası kartınızla alacağınız benzin otogaz alışverişlerinizde indirim yapılacağı duyuruldu. İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden alınan bilgilere göre 31 Aralık tarihine kadar Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile anlaşmalı Petrol Ofisi’nden benzin ve otogaz alımında indirim yapılacağı bildirildi. Akaryakıt alışverişlerinize İş Bankası tarafından indirim uygulanacak.

İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden akaryakıt kampanyası ile ilgili önemli açıklamada bulundu. Akaryakıt alışverişi yapan vatandaşlara özel öde-geç özelliği ile 31 Aralık’a kadar akaryakıt ve otogaz alımlarında %2 indirim uygulanacağını bildirdi. Peki kampanyadan nasıl faydalanabiliriz? İşte detaylar

İŞ BANKASI DUYURDU

Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile 31 Aralık 2021’e kadar Öde-Geç anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yaptığınız akaryakıt ya da otogaz alımlarınızda %2 indirim!
Petrol Ofisi Öde-Geç Alışverişlerinizde %2 İndirim!

Kampanyaya dâhil olan işlemler:

• İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kart, PatiKart) ve Bankamatik kartları kampanyaya dahildir.
• Kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile yapılması gerekmektedir.

Uygulamayı telefonunuza indirin: maximum.com.tr/indir

Maximum Mobil Öde-Geç hakkında detaylı bilgi

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler:

Petrol Ofisi Positive Card ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Ödül kullanımı: Maximum Mobil Öde-Geç ile yapılan alışveriş anında %2 indirim yansımaktadır.

Ek Koşullar:

Maximum Mobil Öde-Geç ile kampanyadan faydalanmak için alışverişinizin İş Bankası kredi kartları ve Bankamatik kartlar ile yapılması gerekmektedir.
Bankamatik Kartı ile kampanyadan faydalanabilmek için Maximum Mobil Öde Geç ile yakıt alımı yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartları ile temassız öde-geç özelliği kullanılamamaktadır.
Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirim ve işlemlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.