Magazin

Kimse ikna edemiyor! Parmak ile gösterilen İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol boşanıyor mu?

Magazin gündemi, yeni bir ayrılık iddiası ile sarsıldı! Herkesin örnek birliktelik yaşadığını düşündüğü ve bu ilişkinin uzun zamandır devam edeceğini düşünen ünlü çiftin hayranları, ortaya atılan ayrılık iddiası üzerine şaşkınlık yaşadı!

4 Yıllık Evlilik Tarih Oluyor!

4 yıl önce görkemli bir tören ile dünya evine giren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol çifti ile ilgili ortaya atılan ayrılık iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü! Magazin gündeminde sık sık mutlu aile pozları ile kendilerinden söz ettirmeyi başaran ünlü çiftin ayrılacağı öne sürüldü. Çelikkol çifti ile ilgili ortaya atılan bu iddialar üzerine, çiftin takipçileri üzüntülerini sosyal medya hesapları aracılığı ile belirtti.

Oğulları İçin Bir Araya Geliyorlar!

Mihre Çelikkol ve İbrahim Çelikkol ile ortaya atılan ayrılık iddiaları üzerine, magazin basını harekete geçti. Çiftin ayrılık haberlerinin doğruluğunun araştırılmaya başlanması üzerine, iddiaları destekleyen birçok ayrıntıya ulaşıldı.

Şu an da Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan İbrahim Çelikkol, dizinin çekimlerinin Adana’da gerçekleştirilmesi nedeni ile bir süredir Adana ve İstanbul arasında mekik dokumaya başladı. Ünlü oyuncunun, son zamanlarda İstanbul’a gelmesinin tek nedeninin oğlu Ali’yi görmek ve onunla vakit geçirmek için olduğu anlaşıldı.

Yakın Çevreleri Müdahalede Bulundu!

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve eşi Mihre Çelikkol’un yakın çevresinde yer alan dostlarının, bu evliliğin sürebilmesi amacı ile araya girdiği öğrenildi. Dostların tüm çabalarına rağmen İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol’u 4 yıllık evliliklerini kurtaramadı ve alyanslarını çıkardı. Oyuncunun rol aldığı dizi çekimleri sebebi ile sürekli olarak şehir dışında olması, çatırdamaya başlayan evliliğin sona gelmesini hızlandırdığı düşünüldü.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Mihre Çelikkol’un bir süredir eşi ile herhangi bir paylaşımda bulunmaması, ayrılık iddialarının doğru olduğunun düşünülmesine sebep oldu. Çelikkol bu konu ile ilgili olarak henüz net bir açıklama yapmamış olsa da yakın çevrelerinden alınan bilgiye göre haberin doğru olduğu ve çiftin anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı öğrenildi. Çiftin bundan sonra ki açıklamaları merak ediliyor.