GündemMagazin

2022 yılbaşı gecesi TV programları belli oldu! Geceye hangi program damga vuracak?

2021 yılına veda edilmesine saatler kala milyonlarca vatandaş bu geceyi nasıl geçireceğine dair planlar yapmaya devam ediyor. Yakınları ya da diğer sevdikleri ile kusursuz bir gece geçirmek isteyen vatandaşlar, bu gecenin en iyi şekilde organize edilebilmesi amacı ile araştırmalarını hızlandırdı! Buna bağlı olarak TV kanalları, vatandaşların evlerine konuk olarak onları eğlendirecek olan program akışlarını açıkladı.

2022 Yılbaşı Gecesinde Televizyonda Neler Yaşanacak?

Pandeminin gölgesinde bir yılbaşı daha kutlamaya hazırlanan vatandaşlar, yılbaşı gecesine özel çeşitli planlar yapmaya devam ediyor. Salgından etkilenmek istemeyen ya da diğer sebeplerden ötürü dışarı çıkamayacak olan vatandaşlar, yılbaşı gecesini evleri içerisinde en eğlenceli şekilde kutlayabilmek adına çeşitli arayışlar içine girdi.

Vatandaşların ev ortamında yılbaşı kutlaması arayışlarına en iyi cevabı, televizyon kanalları verdi. Bu gece her bir televizyon kanalı yılbaşına özel olarak hazırladıkları programlar ile vatandaşların evlerine konuk olacak!

TRT1 ile Geçmişe Yolculuk!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler, bu gece özel bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yayınlanan son fragmanından alınan bilgilere göre Butik Ali’nin mahalleli için düzenlediği organizasyon, milyonlarca vatandaşı 90’lı yıllara doğru bir yolculuğa çıkaracak. Vatandaşlar geçmiş dönemin şarkıları ile kendilerinde izler bırakan o zamanlara dönerken, bir taraftan da unutmuş oldukları komşuluk duygularını hatırlayacak!

Özel Kanalların Yılbaşı Programları

Türkiye’nin en çok seyredilen kanallarından olan Kanal D, Show TV, ATV, Fox TV, TV8 ve Star TV’de yılbaşı gecesini evde kutlamayı tercih eden vatandaşlar için özel olarak oluşturdukları yılbaşı programlarını açıkladı. Açıklanan programların zenginliğine bakılacak olursa, kanallar bu gece kıyasıya bir reyting yarışında olacak! Vatandaşlar nerede ise her kanalda, birbirinden farklı konseptlerde seslendirilecek olan şarkılara doyacak!

İşte yılbaşı gecesi için kanallarda yayınlanacak olan özel programlar:

  • TV8: O Ses Türkiye Yılbaşı Özel
  • Star TV: İbo Show
  • Kanal D: Şarkılar Bizi Söyler
  • Show TV: Mahsun Kırmızıgül Yılbaşı Özel Konseri
  • Fox TV: Ata Demirer Gazinosu
  • ATV: Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel