Magazin

Arda Kural yıllar sonra itiraf etti: Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan…

Yakışıklılığı ve oyunculukta ki başarısı ile bir zamanların en popüler isimlerinden olan Arda Kural, yıllar sonra hayatına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. Yaşadığı sağlık sıkıntıları sebebi ile bir dönem zor zamanlar geçiren ünlü isim, kariyerinin zirvesinde iken bazı isimler tarafından kıskanıldığını ve yalnız bırakıldığını dile getirdi.

Psikoz Teşhisi Konmuştu!

Ünlü isim Arda Kural bir süre önce oyunculuğu ile değil, yaşadığı sağlık sıkıntıları ile gündeme gelmişti. O dönem içerisinde felsefe ile çok ilgilendiğini dile getiren ve sürekli bir sorgulama içinde olduğunu ifade eden ünlü isme, psikoz teşhisi konmuştu.

Psikoz teşhisi konduktan sonra oldukça zor zamanlar geçiren ünlü isim, bir süre tedavi gördükten sonra hayatını tekrar yoluna soktu. Şu an da tekrar aktif olarak oyunculuk yapmaya başlayan Arda Kural, annesi ve kardeşi ile birlikte yaşadığını ve şu an keyfinin gayet yerinde olduğunu ifade etti.

İki Hayat Arasında Ayırım Yapmakta Zorlandı!

Kariyerine Kral TV’de VJ olarak başlayan Arda Kural, daha sonrasında keşfedilerek birçok popüler dizide rol almıştı. O dönem de rol aldığı diziler ve yakışıklılığı ile oldukça dikkat çeken ünlü isim, bir zamanların en çok konuşulan ismiydi.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda kendisine yöneltilen sorulara samimiyet ile cevap veren Arda Kural, rahatsızlığının ilk zamanlarında oynadığı dizilerde ki karakterler ile kendi hayatını ayıramaz hale gelmeye başladığını ifade etti.

“O Arkadaşlarıma Kırgınım!”

Emret Komutanım adlı dizide de rol alan Arda Kural, dizinin yayınlandığı dönemde aynı kadroda yer alan Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan’a kırgın olduğunu dile getirdi. Arda Kural, o dönemde dizinin yönetmeninin kendisini ön plana çıkarmak istemesine rağmen, Sarp Levendoğlu’nun bu durumu kıskandığını ve bu neden ile Ufuk Özkan ile bir olarak kendisini sindirmeye çalıştığını söyledi.

Başına gelen rahatsızlıkların o dönemde başladığını dile getiren Arda Kural, oyuncu arkadaşlarının kendisini sürekli olarak sette yalnız bıraktıklarını ve o dönemde yaşadığı zorluklardan sonra bu durumu hiç unutmadığını ifade etti.