Magazin

Oyuncu Fulya Zenginer’in paylaşımında dikkat çeken detay: Bebeğinin ismi belli oldu!

Geçtiğimiz aylarda hamile olduğu haberini, sosyal medya hesabı aracılığı ile sevenlerine duyuran oyuncu Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta bebeğinin cinsiyeti öğrenmek üzere bir cinsiyet partisi düzenlemişti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü oyuncu, şimdi de paylaşımında ki bir detay ile dikkat çekti. Oyuncu, son paylaşımı ile bebeğine vereceği ismi açıklamış oldu!

Bebeğinin Cinsiyetini Parti ile Duyurmuştu!

Yayınlandıkları dönem içerisinde oldukça popüler olan dizilerde rol alan Fulya Zenginer, bir süredir oyunculuk yapmaya ara vererek, farklı konular ile ilgilenmeye başlamıştı. 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, her fırsatta ilişkilerine dair ayrıntıları sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaşarak ne kadar mutlu olduğunu ifade etmeye devam etti.

Sosyal medya hesabı aracılığı ile hayatına dair ayrıntıları paylaşmaya devam eden Fulya Zenginer yaklaşık olarak 3 ay önce hamile olduğunun haberini sevenleri ile paylaştı. Verdiği bu haberden sonra sevenlerini heyecanlandıran ünlü oyuncu, geçtiğimiz hafta düzenlediği cinsiyet partisi ile bebeğinin cinsiyetini de açıkladı. Eşi Kuntay Evren ile kameraların karşısına geçen ünlü oyuncu, balonu patlattıktan sonra bir erkek çocuğu sahibi olacağını öğrenmiş oldu.

Bebeğinin İsmini Açıkladı!

Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, hamileliğine dair paylaşımlar da yapmaya devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından paylaştığı bir görüntüye “Milan” notunu düşen ünlü oyuncu, bu paylaşımı ile yakın zamanda kucağına alacak olduğu oğlunun ismine bu ismi vereceğini düşündürdü.

Milano’da Evlilik Teklifi Almış Olması Akılları Karıştırdı!

Fulya Zenginer’in yaklaşık olarak 3 yıldır evli olduğu ve evlenmeden önce de 1,5 yıllık bir ilişki yaşadığı eşi Kuntay Evren, ünlü oyuncuya çıktıkları bir Milano tatili esnasında evlilik teklifi etmişti. Ünlü oyuncunun hayatına dair bu ayrıntıyı bilen sevenleri, oyuncunun oğluna koyacağını düşündükleri Milan ismini öğrendikten sonra bu ismin hikayesinin ünlü şehirden gelip gelmediğini merak etti. Ünlü oyuncu bu konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.