Magazin

MasterChef Türkiye’de ilk 4 belli oldu mu? Şef ceketlerini hangi yarışmacılar giydi?

TV8’in uzun bir süredir en sevilen yarışması olma unvanına sahip olan MasterChef Türkiye’de bu sezonunun sonuna geliniyor. Yarışmanın son bölümü, izleyiciler tarafından heyecan ile takip edildi. Yarışmacılar son 4’e kalabilmek için yarışmaya devam ederken, yarışmanın çeyrek finaline kalmaya hak kazanan 2 isim bu hafta belli oldu.

Son 5 Kişi Kaldı!

Ekranların sevilen yarışması MasterChef Türkiye, yayınlandığı her sezonda olduğu gibi bu sezonda da büyük bir ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden beri reytingleri alt üst etmeyi başaran MasterChef Türkiye’nin bu sezonunun da tamamlanmasına günler kaldı. Yavaş yavaş final tarihi için geri sayıma başlayan fenomen yarışmada son 5’ e kalan yarışmacıları ile oldukça dikkat çekiyor.

Bu hafta itibari ile çeyrek final yarışmacılarının belirleneceği MasterChef Türkiye rekabeti, tüm hızı ile sürüyor. Yarışmanın bitmesine günler kala Dilara, Eren, Sergen, Hasan ve Tahsin hazırladıkları tabaklar ile jürilerin beğenisini kazanmak için yarışmaya devam ediyor.

İlk İsim Belli Oldu!

Adım adım sona yaklaşan MasterChef Türkiye yarışmasında eğri sayım başladı. Çok kısa bir süre sonra şef önlüğünü giyerek, şampiyonluk kupasını almaya hak kazanan isim belli olacak.

Şampiyon olabilmek için birbirleri ile kıyasıya bir rekabet içerisinde yarışmaya devam eden 5 yarışmacı, geçtiğimiz akşam yaşanan gelişme ile birlikte bir kişiyi finalist olarak balkona yolladı. Şefler tarafından hazırlanılması istenilen tabağı, diğer yarışmacılara göre daha başarılı bir şekilde sunan Sergen Özen, ilk finalist oldu!

İkinci Finalist Açıklandı!

Son 5’in yarıştığı MasterChef Türkiye yarışması, heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Son olarak Sergen Özen’in yaptığı tabak ile ilk finalistin belirlenmesi üzerine, yeni şeflerin de aralarına katılması ile birlikte yeni bir yarışma düzenlendi. Dün akşam yeni şefin hazırladığı tabak önderliğinde gerçekleşen yarışmanın sonunda kimin daha iyi bir tabak hazırladığı belli oldu. Jüri üyelerinin oylamaları sonucunda, iki yarışmada toplam 53 puan alan Hasan diğer yarışmacıları gölgede bırakarak yarışmanın ikinci finalisti oldu.