Magazin

Selin Ciğerci cephesinde yeni gelişme: Eski eşi öyle bir paylaşım yaptı ki…

Sosyal medya aracılığı ile hayatımıza giren ve kariyerine influencer olarak başlayan Selin Ciğerci, sosyal medya mecrasının ilk günden beri en çok konuşulan isimleri arasında yer almayı başardı.

Üne kavuştuktan sonra bir kozmetik firması açan ve o günden beri sosyal medya hesabında daha çok markasını tanıtacak işler yapan Selin Ciğerci, özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Dün gece saatlerinde, ünlü ismin eski eşinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Eylül Ayında Boşanmışlardı!

Uzun yıllardır birlikte olduğu eski futbolcu Gökhan Çıra ile 2019 yılında organize ettikleri muhteşem bir düğün ile dünyaya giren Selin Ciğerci, evlendiği günden bu yana kocasına olan aşkını dile getiriyordu. Sosyal medya hesabından sık sık ev hayatına dair paylaşım yapan ünlü isim, kocasını ne kadar çok sevdiğini ve onunla ne zorlukların üstesinden geldiklerini anlattıktan kısa bir süre sonra magazin gündemine bomba gibi bir ayrılık iddiası düşmüştü.

Magazin kulislerinde ikili hakkında ayrılık haberlerinin dolaşmaya başlamasının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı bu haberlerin yalan olduğunu düşünmüş ve böyle bir aşkın gölgelenmeye çalıştığını savunmuştu. Ancak düşünüldüğü gibi olmadı. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra 2019 yılında başlattıkları evliliklerini geçtiğimiz yılın eylül ayında tek celsede bitirme kararı aldı.

Dün Gece Barıştılar!

Evliliklerinin sürdüğü dönemde aynı zamanda iş ortağı da olan Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra, yeni yıl itibari ile işlerine ayrı ayrı devam edeceklerini açıklamışlardı. Bu açıklamanın ardından bazı mekanlarda sık sık bir arada görüntülenen ikili, herkese barıştıklarını düşündürdü. Konu ile ilgili birkaç kez “yalan haber” yorumunda bulunan ikili, dün akşam başka bir mekânda daha görüntülendi. Gökhan Çıra yaptığı paylaşım ile Selinci Ciğerci ile tekrar barıştıklarını duyurdu!

“Nerede Kalmıştık…”

Instagram hesabından eski eşi Selin Ciğerci ile olan fotoğrafını paylaşarak, barıştıklarını duyuran Gökhan Çıra paylaşımının altına şu açıklamayı yaptı: “Nerede kalmıştık… Seninle bizi Allah’tan başka kimse ayıramazdı, ayıramadı da. Çok üzgünüm ki bunlara ben sebep oldum. Bize tekrar bir şans verdiğin için teşekkür ederim. Şimdi herkes duysun ki eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi…”