EkonomiGündem

Bu Geceden İtibaren Geçerli Olacak LPG Fiyatlarına Zam Yapıldı

Akaryakıt fiyatlarına gelen zam bombardımanı durmak bilmiyor. Son dönemlerde iğneden ipliğe her şeye zam gelirken zamdan en çok etkilenen sektör akaryakıt sektörü oldu. Artan akaryakıt fiyatları sonrasında vatandaşlar aracına yakıt alamaz hale geldi. Akaryakıta bir zam haberi daha gündeme bomba gibi düştü. LPG’ye zam kapıda açıklama yapıldı.

LPG Fiyatlarına 29 Kuruşluk Zam

Aracı olanlara kötü haber. Artan döviz kurundan en çok etkilenen akaryakıt fiyatları oldu. Yükselen fiyatlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) tarafından yapılan açıklamaya göre bu geceden itibaren 12 Ocak 2022 tarihinde günün ilk saatlerinde LPG fiyatlarına zam yapılacak. LPG fiyatlarına 29 kuruşluk zam yapılacak. Zam pompa fiyatına yansıyacak.

EPGİS tarafından yapılan açıklamada: “Akaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 12/01/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG Otogazda 29 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur” ifadeleri kullanıldı.