Magazin

Hande Yener’den İzzet Yıldızhan’a tepki: Geçmişinizi sildirin!

Türkiye’nin ünlü isimlerinden İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde sahne kıyafetlerinde açık giyinmeyi tercih eden şarkıcıları eleştiri yağmuruna tutmuştu. Eleştirinin dozunu kaçırarak, sert bir dil kullanan İzzet Yıldızhan’a, sahne kıyafetleri ile adından sıkça söz ettiren Hande Yener’den cevap gecikmedi. Hande Yener açıklamaları ile yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

“Külotla da Sahneye Çıkmasınlar Bir Zahmet!”

Geçtiğimiz günlerde magazin basınına röportaj veren İzzet Yıldızhan, çok yoğun olduğundan ve kendisi gibi bir ismin müzik camiası için önemli olduğundan bahsetti. Ünlü türkücü magazin muhabirleri ile sohbeti esnasında, sahne kıyafetlerini açık tercih eden şarkıcılara da değinmeden edemedi.

Hande Yener, Gülşen ve Hadise gibi hem şahne şovları hem de sahnede giydikleri kıyafetler ile kendilerinden söz ettiren ünlü şarkıcılar eleştiren İzzet Yıldızhan, şu ifadeleri kullandı: “Her sanatçının bir yaşam biçimi var elbet ancak şu bilinmelidir ki burası Türkiye. Burada yaşayanlar, bu topluma ayak uydurmalı. Külotla da sahneye çıkılmasın bir zahmet. Tabi ben demiyorum ki sahneye peçe ile çıkılsın ama sahne adabı diye de bir şey var. Ben ekranlarda bu tarz şeyler görmek istemiyorum. Biz onlara göre nispeten de olsa örf ve adetlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. “

Hande Yener’den Cevap Gecikmedi!

İzzet Yıldızhan’ın açıklamaları ile kendisini de hedef aldığını bilen ünlü şarkıcı Hande Yener, Yıldızhan’ın eleştirilerine sessiz kalmadı. Hande Yener İzzet Yıldızhan’ın sahne kostümlerini eleştirdiği açıklamasından sonra Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Yener’in bu açıklaması ile İzzet Yıldızhan’a cevap verdiği düşünüldü.

Şarkıcı Hande Yener Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı: “Ülkeye rezil olanlar bile ahkam kesiyor ya, tabi bir de deneyip deneyip bir şey olamayanlar… En çok da buna gülüyorum ben. B12 kullanın ya da geçmişinizi Google’a sildirin. Bir şey yapın bari kendiniz için. Sizi kostüm otoritecikleri.”

Daha Önce de Tepki Çekmişti!

En son yaptığı sahne kostümü eleştirisi ile dikkat çeken İzzet Yıldızhan daha önce de kızları ile ilgili söylediklerinden sonra hedef haline gelmişti. Ünlü türkücü kızlarının eş seçme şansı olmadığını, flört edemeyeceklerini söylemişti.