Teknoloji

Whatsapp Kullanıcılarına Duyuruldu! Yeni Bir Özellik Geldi!

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcısı bulunan ve milyonlar tarafından en çok sevine mesajlaşma uygulaması Whatsapp, her gün yeni biz özellikle kullanıcısının gönlünü kazanmaya devam ediyor. Whatsapp mesajlaşma dışında kullanıcısına ses kaydı, fotoğraf, belge ve video gönderme, görüntülü ya da sesli arama gibi bir çok özellik sunuyor. Whatsapp’ın bünyesine son olarak ses kaydını hızlandırma özelliği bir çok kullanıcı tarafından sevilmişti. 2021 yılının son yeniliği olarak hayatımıza giren ses kaydı hızlandırma özelliğine bir yenilik daha geldi. İşte o yenilik…

Uzun Ses Kayıtlarına Yenilik Yapılacak!

Whatsapp, yaptığı açıklamalarla kullanıcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Whatsapp yaptığı son açıklamaya göre ses kayıtlarına yeni bir özellik getirdi. karşı taraftan gelen uzun ses kayıtlarını bugüne kadar mesajlaşma ekranı açıkken dinlemek durumunda kalıyorduk. Bu durumdan şikayetçi olan kullanıcıları için Beta sürümüne gelen özelliğe göre ses kayıtlarını artık arka planda dinleme fırsatı sunulacak.

Daha önce ses kaydını hızlandırma ve göndereceğimiz ses kayıtlarını önceden dinleme fırsatı sunan Whatsapp uygulaması, ses kayıtlarını artık başka bir şeyle ilgilenirken dinleyebileceğiz. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ses kayıtlarını arka planda dinleme özelliğinin test aşamasında olduğu ve çalışmaların devam ettiği iddia edildi. Ayrıca bu özelliğin kullanıcılarla ne zaman buluşacağına ilişkin kesin bir tarih de verilmedi. Milyonlarca Whatsapp kullanıcısının gözü şimdi Whatsapp’tan gelecek açıklamaya çevrildi.