Magazin

Seyhan Soylu’dan şok iddia: Seren Serengil ve Yaşar İpek, Ebru Gündeş yüzünden mi boşandı?

2018 yılının mayıs ayında görkemli bir düğün ile dünya evine giren Seren Serengil ve Yaşar İpek, 2019 yılının ağustos ayında boşanma kararı almış ve ikili arasında çok çekişmeli geçen bir süreç yaşanmıştı. O dönem eşi olan Yaşar İpek’ten hamile kalan Seren Serengil, Yaşar İpek’in şiddet uygulaması ve psikolojik baskıları yüzünden çocuğunu düşürdüğünü söylemişti.

Seren Serengil ve Yaşar İpek boşanma aşamasında iken Serengil’in Sisi lakaplı sosyal medya fenomeni ve şimdilerin program sunucusu Seyhan Soylu’nun evine gittiği bir gün, Yaşar İpek’in Soylu’nun evini silahlı adamlar eşliğinde bastığı ve hem Serengil’i hem de Soylu’yu ölüm ile tehdit ettiği öne sunulmuştu. Bunun üzerine Seren Serengil ve Seyhan Soylu, şarkıcı Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Yaşar İpek’in yargılandığı mahkemenin dün itibari ile bir duruşması daha görüldü. Seyhan Soylu mahkeme çıkışında kameraların karşısına geçerek hem ikilinin evliliği hakkında hem de olay günü yaşananlar hakkında şok eden bilgiler verdi.

“Sizi Delik Teşik Edeceğim!”

Olay günü Seren Serengil ile kendi evinde oturduğunu belirten Seyhan Soylu, birden kapısının tekmelendiğini ve gelenin Yaşar İpek ve silahlı adamları olduğunu söyledi. Şarkıcı Yaşar İpek’in hem kendisini hem de eski eşi Seren Serengil’i ölüm ile tehdit ettiğini belirten Seyhan Soylu, İpek’in “sizi delik teşik edeceğim” diye bağırdığını iddia etti.

“Mesajlarımı Neden İfşa Ettin?”

Yaşar İpek ile yaşanan kaos dolu günü magazin muhabirlerine anlatan Seyhan Soylu, konuşma esnasında yeni bir bomba patlattı. Bir süre önce haklarında aşk dedikoduları çıkan Yaşar İpek ve Ebru Gündeş hakkında bilinmeyen bazı detayların olduğunu ifade etti.

O dönem Yaşar İpek ve Ebru Gündeş ile ilgili bir yazı yazdığını dile getiren Seyhan Soylu, Yaşar İpek ve Ebru Gündeş’in mesajlaştığını ve kendisinin de bu mesajları Seren Serengil’e gösterdiğini ifade etti. Yaşar İpek’in, evini bastığı esnada bunları dile getirdiğini ve kendisine “mesajlarımı neden ifşa ettin” diye bağırdığını söyleyen Seyhan Soylu, bu sözleri ile ortaya yeni bir iddia atmış oldu.

Dava Ertelendi!

Yaşar İpek’in sanık olduğu dava bir sonraki celseye ertelendi. Konu ile ilgili olarak Yaşar İpek’in avukatına, İpek’in bir sonraki duruşma için hazır olması gerektiği bildirildi.