EkonomiGündem

İndirimi Gören Sepete Ekledi! Pirinç, Peynir, Bezelye, Domates ve Birçok Ürün Fiyatıyla Şok Etti

Market raflarındaki ürünlere gelen zamlar dur durak bilmiyor. Vatandaşlar gıda ve temel ihtiyaç ürünlerine gelen zamlar sonrasında uygun fiyatlı ve kampanyalı ürün arayışına girdi. . Uygun fiyatlı ürünleri araştırmaya devam eden vatandaşlar hem zincir marketlerin hem de online market uygulamalarının kampanyalı kataloglarını takip eder oldu.

Son dönemde özellikle pandemi ile birlikte revaçta olan online market uygulamaları sağladığı kolaylık, kampanyalı fiyatlar ve hızlı alışveriş imkanı bakımından hemen hemen her evde tercih edilir hale geldi. Uygun fiyatlı ve kampanyalı ürünlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar online market uygulamaları üzerinden fiyat araştırması yapıyor.

Günün Kampanyalı Ürünleri Neler?

Özellikle son dönemde vatandaşlara sunduğu kampanyalı ürünler ve uygun fiyatları ile adından sıkça söz ettiren istegelsin uygulaması bugünün kampanyalı ürünlerini duyurdu. Online market uygulaması İstegelsin uygulamasında günün kampanyalı ürünleri belli oldu.

Uygulamada satışa sunulan mutfakların vazgeçilmezi Tat marka 2 kilogram Osmancık pirinç 44.50 TL yerine sadece 1 TL, Ayrıca  kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Pınar Süzme Peynir 500 gram 23,90 TL yerine 1 TL’den ve yine tüm sofraların vazgeçilmez ürünü 900 gram Salkım Domates 17 TL yerine 1 TL’den satılacak.

Ayrıca yine bugün Feast marka 450 gram dondurulmuş bezelye 15,68 TL yerine 1 TL’den ve Tokana marka 400 gram Kayseri Mantısı 32.90 TL yerine yine 1 TL’den satışa sunulacak. Son olarak Pure Line marka katı sabun 17.50 TL’den 1 TL’ye düşecek. Kampanyalı ürünler 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacak.

İstegelsin uygulaması her gün yep yeni ürünlerde indirim yapmaya devam ediyor.