Gündem

Reyting sonuçları belli oldu: Survivor 2022 bekleneni veremedi!

İlgili günlerde yayınlanan programlar arasında halk tarafından en çok izlenen yayınların belirlenmesi amacı ile kurulmuş olan reyting sistemi, yeni dönem programlarının izlenme oranlarını ortaya koydu. Yayınlandığı günden bu yana, ilgili yayın günü içerisinde en çok izlenen program olmayı başaran Survivor yarışması yeni yayın sezonuna istediği gibi başlayamadı!

Survivor 2022 Başladı!

Yaklaşık olarak 17 yıllık bir geçmişe sahip olan Survivor yarışması, yeni sezonuna start verdi. 2022 sezonunda All Star konsepti ile ekranlara gelecek olduğu duyurulmuş olan Survivor 2022’nin ilk bölümü 15 Ocak Cumartesi günü yayınlandı.

Bu zaman kadar ki sezonları içerisinde, kolaydan zora doğra ilerleyen yarışma serüveni, bu yıl orta dereceli zorluğa sahip olan bir yarışma ile başladı. Aralarında şampiyonların da bulunduğu yarışmacı kadrosu, ilk bölümü ile Survivor fanlarını ekranları başına kilitlemeyi başardı.

Yayınladığı günlerde, diğer kanallarda yayınlanan programları açık ara fark ile eleyerek reyting listesinin liderlik koltuğuna oturmayı başaran Survivor yarışmasının, bu yıl izleyicilere karşı nasıl bir başlangıç yapmış olduğu merak konusu oldu. Yayınlanan reyting listesi sonuçları gözler önüne serdi.

İlk Gün Liderlik Yarışını Kaybetti!

Survivor yarışmasının 2022 sezonunda ki yayın hayatına başlamış olduğu 15 Ocak 2022 tarihinin reyting sonuçları açıklandı. Bugüne kadar hep lider olmayı başarmış olan yarışmanın, ilk günkü reyting sonuçları herkesi şaşırttı.

15 Ocak Cumartesi günü TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Berk Atan, Gülsim Ali, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu ve Ferdi Sancar gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, ilgili günün reyting listesinde birinci olarak yer aldı. Dizinin Survivor yarışması karşısında sergilemiş olduğu reyting performansı, izleyicilerden tam not aldı.

16 Ocak 2022 Reyting Sonuçları Açıklandı Mı?

Survivor 2022’nin ilk bölümünde reyting listesinde istenilen birincilik performansının sergilenememiş olması, yarışmanın pazar günkü reyting performansı sonucunun merak edilmesine sebep oldu. Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip edilen Yargı dizisinin de pazar günü ekranlara gelmiş olması, “reyting savaşının galibi kim oldu?” sorusunu sordurttu. Ancak merakları giderecek olan 16 Ocak reyting listesi henüz yayınlanmadı.