Gündemİzmir Haberleri

İzmir Konak’ta korku dolu anlar! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika… İzmir’in Konak ilçesinde bit pazarı olarak kullanılan yapıda yangın çıktı. Dumanlar gökyüzünü kaplarken, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler tarafından korku yaşatan yangına müdahale edildi. Yangın kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Öte yandan yangının bit pazarının kurulu olmadığı gün çıkması faciayı önledi.

Paniğe neden olan yangın saat 14.00 sıralarında Ege Mahallesi 1517 sokakta bulunan ve Pazar günleri bit pazarı olarak kullanılan yapıda meydana geldi.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

İddiaya göre yapının üst katında henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangın dolayısıyla çıkan alevleri görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gelirken, kısa sürede büyüyen alevlere müdahale edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu söndürüldü.

BİT PAZARININ KURULU OLMAMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Yangının bit pazarının kurulmadığı gün meydana gelmesiyle adeta facianın eşiğinden dönüldü. Kontrol altına alınan yangının ardından soğutma çalışmaları başlatılırken, içerisinde kimsenin olmadığı öğrenilen yapıda maddi hasarın meydana geldiği bildirildi.

Yangının çıkış sebebini belirlemek için çalışma başlatıldı.