Teknoloji

Milyonlarca Kullanıcıyı Sevindirecek! İnstagram Yeni Özellik Getiriyor!

Dünyanın dört bir yanında uzun yıllardır sevilerek kullanılan gönderi paylaşma, mesaj gönderme gibi birçok özelliğe sahip olan İnstagram, her gün yeni bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Kullanıcısının yüzünü güldürmeye devam eden İnstagram, geçtiğimiz günlerde gönderilerde kronolojik sıralama fırsatı üzerinde çalışmalar yapıldığını ve henüz test aşamasında olduğunu açıklamıştı. Şimdilerde ise yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. İşte yeni özellik…

Takipçi Sayıları Gizlenebilecek!

İnstagram uzun yıllardır kullanıcılarının istediği çok önemli bir özelliğe sonunda kulak verdi. Alessandro Paluzzi geçtiğimiz günlerde kronolojik sıralamaya ilişkin önemli bir açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada kullanıcılara gönderilerini sıralama hakkı tanınması üzerine çalışmaların devam edildiği ifade edilmişti. Bugün gelen bilgilere göre Alessandro Paluzzi tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamaya göre kullanıcılar artık takipçi sayılarını gizleyebilecek. Alessandro Paluzzi açıklamasında “Instagram görüntülenebilecek takipçi sayısını kısıtlama özelliği üzerinde çalışıyor” ifadelerinde bulundu.

Fakat yapılan açıklama sonrası gelen bilgilere göre bu özellikten herkes yararlanamayacak. 4000 ve üzeri doğrulanmış işletme hesapları bu özellikten faydalanabilecek. Ancak henüz geliştirme aşamasında olan bu özellik, ileri günlerde herkese ulaşabilir. Öte yandan milyonlarca kullanıcının gözleri Meta şirketine çevrilmişken, Meta henüz bu yeni özelliğin çıkış tarihine ilişkin kesin bir açıklama yapmadı. Şimdilik mavi tik’e sahip 4000 üzeri takipçisi olan tüm işletme hesapları heyecanla yeni uygulamanın gelmesini beklemeye başladı.